4 Ağustos 2013 Pazar

'Vampire Academy: The Ultimate Guide'ın Film İçin Hazırlanmış Versiyonu Geliyor


Amazon.com'da yer alan bilgiye göre 2011 yılında çıkan 'Vampire Academy: The Ultimate Guide'ın içinde film setinden resimlerin de bulunduğu yeni bir versiyonu satışa sunulacak:

Vampire Academy: The Ultimate Guide

Yazar: Richelle Mead, Michelle Rowen
Yayınevi: Razorbill
Çıkış Tarihi: 31 Aralık 2013
Sayfa Sayısı: 336
Dil: İngilizce

Uluslararası en çok satanlar listelerinde 1. sıraya yerleşmiş ve yakında filmini izleyeceğimiz Vampir Akademisi serisinin resmi rehberi.

Richelle Mead'in Vampir Akademisi kitaplarına hayran olan herkes film setinden resimlerin de içinde yer aldığı bu rehbere sahip olmalı.

St. Vladimir Akademisi'nin tarihini keşfedin, Rose ve Lissa'nın arasındaki ruh bağının psikolojisini inceleyin ve Moroi toplumunun diğer bilinmedik yasadışı sırlarını çözün. Aşk acısı, ihanet, fedakarlık ve çok daha fazlası... bu rehber Vampir Akademisi dünyasının derinliklerine inmek isteyen okurların tüm isteklerini ve ihtiyaçlarını karşılayacak!

Amazon.Com | @KozlovskyBR

Not: Vampir Akademisi kitaplarının Türkçe haklarını elinde bulunduran Artemis Yayınları daha önce çıkmış olan 'Vampire Academy: The Ultimate Guide'ı Türkiye'de satışa sunmamıştı. Bu versiyonu satışa sunarlar mı bilemiyoruz.

1 yorum: