5 Ağustos 2013 Pazartesi

'Vampire Academy: Blood Sisters' Fragmanı Bu Ay İçinde Yayınlanabilir

Vampir Akademisi hayranlarından biri Twitter'da filmin dağıtımcısı Weinstein Company'e filmin promosyon resimlerinin ne zaman yayınlanacağını sormuş ve çok güzel bir cevap almış:


"Vampire Academy: Blood Sisters filminin promosyon resimleri ne zaman yayınlanacak?"

@WeinsteinFilms: "Promosyon resimleri yayınlanmadan önce belki de bu ay bir fragman izleyebilirsiniz! Fanlarla daha fazla şey paylaşmak için sabırsızlanıyoruz..."

Weinstein Films konu üzerine Twitter'da bazı yanlış anlamaları düzeltti:
 

Bu ay içinde fragmanın kesin çıkacağına inanan fanlara cevaben: "Fragmanın bu ay yayınlanıp yayınlanmayacağı kesin değil. En kısa zaman içinde fanlara daha fazla şey sunabilmek için çabalıyoruz!"

 
Fragman olmasa bile bize en kısa zamanda bir promosyon resmi verin bari diyen hayrana: "VA filminin hayranlarını mutlu etmek için hergün çabalıyoruz. Söz veriyoruz, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz, beklemede kalın!"


Bu ay resmi fragmanı kesin olarak göreceğine sevinen bir hayrana: "Kesin değil. En kısa zamanda hayranlara bir şeyler verebilmek için çabalıyoruz ve umuyoruzki bu ay bunu yapabiliriz, beklemede kalın!"


Bir hayranın "Biz öldürmeye mi çalışıyorsunuz???" sorusuna: "Hayır! Sadece gelecek şeyler için en az siz hayranlar kadar sevinçliyiz!"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder