25 Ağustos 2013 Pazar

Zoey Deutch MTV'nin All Access Programına Katıldı

Zoey Deutch ve Josh Horowitz (x)

Programın Tamamı

Video 00:08'de başlıyor


Programdan kısa bir bölümünün kaliteli versiyonu için: MTV

Programdan Notlar

(Videodaki sıralamaya göre düzenlenmemiştir)

Zoey Deutch: "Muhteşem Yaratıklar sebebiyle genç yetişkin kitapları dünyasından haberdardım ve filme seçilmeden önce Vampir Akademisi kitabını okumuştum."

*Zoey Rose'un hayırı cevap olarak kabul etmeyişini ve oldukça şamatacı olan kişiliğini sevdiğini söylüyor.*

"Kendimi Rose'a çok yakın hissediyorum." 

Role seçildiğini öğrendikten sonra: "Çok heyecanlıydım. En iyi yanı ise aileme rolü aldığımın haberini vermekti."

"Lucy artık benim en yakın arkadaşım. Onunla her gün konuşuyoruz."

Rose'un stili hakkında: "Çok serseri ve cool. Bir sürü siyah pantolon ve deri ceket giyiyor."


*Zoey film çok heyecanlı olduğunu fakat çekimler bittiği için üzgün hissettiğini belirtti.*

"Film çok ama çok güzel."

Dimitri'nin fragmanda sokakta yürüdüğü sahneden bahsediyor: "O sahne Rose'la ilk kez karşılaştıkları yer."

Rose'un kazık kullandığı sahnedeki yüz ifadesinden bahsediyor: "Şu surata baksana! Bir sürü erkek arkadaş edineceğim! Hatta milyonlarca!

Şehvet büyüsü sahnesinden Danila ve kendisinin bir resmini gördüğü andaki tepkisi: "Anne! Bunlar bana kendimi rahatsız hissettiriyor!"

Şehvet büyüsü sahnesindeki Danila hakkında: "Ona baksana. Çok seksi ve şehvetli görünüyor." 

Şehvet büyüsü sahnesinin çekimlerinde kendisini rahatsız hissedip hissetmediği konusunda: "Hayır, hiç rahatsız hissetmedim, size tam olarak açıklayamıyorum ama - Dimitri'yi canlandıran Danila, sırtı dönük olan çıplak adam - herkes onun gibi olmalı diye düşünüyorum. Çünkü o şimdiye kadar tanıştığım en harika insanlardan biri. Çok fazla filmde rol almış ve o görüntülerden daha fazlasını içeren sahneler çekmiş biri. Bana karşı çok saygılıydı ve aramızda hiçbir sorun olmadı çünkü biz çok yakın arkadaşız."

"Aramızdaki kimyayı test etmedik ama biz zaten harika bir kimyaya sahibiz. Danila istese şu yerdeki güzel halıyla bile bir kimya yakalayabilir. Kendisi inanılmaz biri. Onu seviyorum."

"Danila ile Los Angeles'ta tanıştık ve en yakın arkadaşımmış gibi hissetmeye başladım. Çok ilginç bir kişilik ve harika bir aktör."

Favori sahnesi: "Rose ve Dimitri'nin eğitimden dönerken yaptıkları yürüyüş. O sahnelerde kamera uzak açıdan çektiği için doğal bir his veriyordu."

Danila ile ilişkinisi özetliyor: "Ona. Aşığım."

"Çaldığım eşofmanlar dışında setten hiçbir şey almama izin vermediler."

Sette en sevdiği mekan: "Güvenlik seti."

Richelle Mead ile tanışması hakkında: "Gerçekten çok gergindim. Ama Richelle Mead çok şeker ve sempatik birisi. Onunla tanışmak inanılmazdı."

"Vampir Akademisi ve Buz Öpücük'ü okudum. Şu aralar ise Gölge Öpücük'ü okuyorum, aslında okumamam lazımdı ama kitap ÇOK güzel."

"Senaryo genç olmanın komik yanlarını çok güzel yakalamış."

*Zoey çekimler sırasında annesinden öğüt almak amacıyla sürekli mesaj atıyormuş.*

*Mark Waters, Zoey'ye setteyken "evindeymiş gibi" hissettirmiş.*

Ekran alıntıları

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com 

Zoey ve Josh Horowitz'in tweetleri




@ZoeyDeutch: "Beni ağırladığın için teşekkürler @joshuahorowitz! Ve yayını izlediğiniz için teşekkürler VA fanları! Not: Biliyorum o testte* 1 (F) aldım."

*Zoey program esnasında vampirlerle ilgili bir teste tabi tutuldu.


@joshuahorowitz: "@ZoeyDeutch Şova konuk olduğun için teşekkürler! Yarın kızıl Spice Girl kıyafetinle harika zaman geçirmeni diliyorum!"

Thanks to GuardianOathDhampirLife and @VAWorldwideNews for the video and all the pics and tweets!

Çeviri: elwiens | cenup

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder