12 Ağustos 2013 Pazartesi

Haftalık Derleme: 'Vampire Academy: Blood Sisters' Oyuncularına Dair Haberler


5 Ağustos - Lucy Fry (Lissa Dragomir), yeni filmi 'Now Add Honey'in çekimlerine başladı.

Lucy Fry, 5 Ağustos'ta Melbourne'de Avustralya yapımı 'Now Add Honey' adındaki bir komedi filminin çekimlerine başladı.

Lucy dışında filmde rol alan isimler şöyle; Portia de Rossi, Erik Thomson, Hamish Blake  and Robyn Butler. Filmin senaryosu da aynı zamanda Robyn Butler'a ait, yönetmen koltuğunda ise Wayne Hope var.

Filmin hikayesi kısaca şöyle:
"Genç Hollywood yıldızı Honey Halloway (Lucy Fry), kısa bir tatil için evine, Avustralya'ya döner fakat annesinin (Portia de Rossi) ani bir şekilde cezaevine girmesiyle kendini büyük bir karmaşanın içinde bulur. Honey bu durumda Merlbourne'nin varoşlarında yaşayan teyzesinin (Robyn Butler) Melbourne'ün evinde kalmak zorunda kalır ve ailesinin hiç de normal olmadığını anlar."
'Now Add Honey'in 2014'te vizyona girmesi bekleniyor.

Kaynak

5 Ağustos - Sarah Hyland (Natalie Dashkov), 'Lovelace' filminin Los Angeles galasına katıldı. 




Galadan resimler

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Daha fazla resim için: DhampirLife.com


7 Ağustos - Cameron Monaghan (Mason Asford), yeni bir genç yetişkin romanı uyarlaması olan 'The Giver' filminde rol alacak.

The Wrap'ın haberine göre; Cameron Monaghan Lois Lowry'nin aynı adlı çok satan romanından uyarlanan 'The Giver' (Seçilmiş Kişi) filminde rol alması bekleniyor.

Cameron'ın yanı sıra filmde Alexander Skarsgard, Brenton Thwaites ve Oscar ödüllü oyuncular Meryl Streep ve Jeff Bridges de rol alacak. Filmin senaryosu Vadim Perelman 'a ait, yönetmen koltuğunda ise Philip Noyce var.

Kitabın özeti:
Çatışmaların, yoksulluğun, işsizliğin, boşanmanın, haksızlığın ve eşitsizliğin olmadığı bir dünya bu. Aile değerlerinin üstün olduğu, ergenlik isyanlarının duyulmadığı ve görgü kurallarının bile yaşam biçimi olduğu bir zaman dilimi. 
Aralık ayı, on iki yaşına gelen herkesin Yaşlılar tarafından belirlenen yaşam görevini aldıkları yıllık Tören zamanı. Jonas, arkadaşı Fiona’ nın Yaşlıların Bakıcısı ünvanını alışını ve neşeli dostu Asher’ in Eğlence Yöneticisi Yardımcısı olmaya hak kazanmasını izler. Ama Jonas özel bir şey için seçilmiştir. Seçilmesi sonucunda adı olmayan (yalnızca kendisine Aktarıcı denilen) bir adama yöneldiğinde, dünyasının kırılgan mükemmelliğinin altında yatan karanlık sırları fark etmeye başlar.  
İnanılmaz bir deneyim yaşayan ve olanaksız bir şeyi üstlenen bir çocuğun, aldatıcı bir basitlikle anlatılmış kışkırtıcı öyküsü bu. Bu öyküde, doğal kabul ettiğimiz tüm değerler sorgulanıyor ve en derin inanışlarımız yeniden gözden geçiriliyor.
Kitapta 12 yaşında olan ana karakter Jonas filmde yaşı yükseltilecek ve Brenton Thwaites tarafından canlandırılacak, Cameron Monaghan da Jonas'ın en yakın arkadaşı Asher'ı oynayacak.

Filmin yapımcılığını aynı zamanda 'Vampire Academy: Blood Sisters'ın da dağıtımcılığını üstlenen The Weinstein Company ve Walden Media üstlenecek.

9 Ağustos - Dominique Tipper (Gardiyan Alberta) yeni single ve müzik videosunu yayınladı.


Kendisini Twitter ve Facebook'tan takip edebilirsiniz.

10 Ağustos - Danila Kozlovsky, yeni bir film için oyuncu seçmelerine katıldı.

Danila, Matilda Kschesinskaya'nın yeni filmi Tsar Nicholas II (filmin adı değişebilir) de oynamak için seçmelere katılmış. Filmde Matilda Kschesinskaya Rusya'nın en ünlü bale sanatçılarından Diana Vishneve'yi calandıracak. Danila, geçtiğimiz günlerde Kschesinskaya'nın aşağıdaki resimleri (oyuncu seçmelerinden) yayınladığı Instagram hesabını takibe aldı.

Rusya Sinema Fonu'ndan aldığı destekle Aralık ayında çekilmesi planlanan filmde Danila'nın rol alıp almayacağı henüz kesin değil. 
Rusya Sinema Fonu aynı zamanda Danila'nın diğer iki film projesi olan Viking ve Downshifter'a da maddi destek sağlıyor.

Bu haberin en güzel kısmı ise filmin İngilizce çekilecek olması. Çünkü senaryoyu Amerika'lı yazar Paul Schrader kaleme aldı. 
imagebam.com imagebam.com
KozlovskyBR

12 Ağustos - Danila Kozlovksy'nin 'Viking' filminde rol alacağı kesinleşti, çekimler 2014 kışında gerçekleşecek.
Yönetmen Andrey Kravchuk yeni film projesi Viking'de Danila Kozlovsky'nin yer alacağını resmi olarak onayladı. Danila, filmde Prens Vladimir karakterini canlandırırken daha önce 1-2 projede beraber çalıştığı Elisaveta Boyarskaya ise ona eşlik edecek. Viking'in çekimlerinin 2014'ün kış aylarında yapılması bekleniyor. 

ÇEVİRİ: @cenup | @elwiens

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder