16 Ağustos 2013 Cuma

'Vampir Akademisi' Türkiye'de 14 Şubat 2014'te Vizyona Girecek!


Ntvmsnbc'nin bugün yayınladığı haberde, 'Vampire Academy: Blood Sisters'ın Türkiye'de de tüm dünyayla aynı anda yani 14 Şubat 2014'te vizyona gireceği bilgisi yer alıyor. Makalenin tamamı şu şekilde;
NTV - 'Vampir Akademisi'nden ilk fragman 
35 ülkede çok satanlar listesinde olan 6 kitaplık serinin ilk filmi olan 'Vampir Akademisi', dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca hayranı tarafından heyecanla bekleniyor. Filmin ilk fragmanı yayınlandı. 
Serinin ilk filmi gelecek sene tüm dünyayla aynı anda Türkiye’de de 14 Şubat Sevgililer Günü’nde gösterime girecek. Hollywood’a damga vurması beklenen ve yeni bir Twilight, Hunger Games etkisi yaratması beklenen serinin devam filmlerinin de her sene yine Sevgililer Günü’nde vizyona girmesi planlanıyor. 
Vampir Akademisi daha önce görülmemiş karakterleri, gerçek efsane ve mitlere dayanan hikayesi ve hayranları tarafından heyecanla karşılanan oyuncu seçimiyle diğer kitap uyarlamalarından ayrılmayı başarıyor.   
Ana karakter olan Rose’u Türkiye’de “Ringer” dizisiyle tanınan ve şimdiden sıkı bir hayran kitlesi olan Zoey Deutch canlandırıyor. Kitaptaki bir başka ana karakter olan Rus asıllı Dimitri’ye ise yakışıklılığıyla gönülleri fethetmiş olan Rus oyuncu Danila Kozlovsky hayat veriyor. Son olarak Lissa rolünde ise güzel ve duru görüntüsüyle izleyiciyi büyüleyecek olan Avusturalyalı oyuncu Lucy Fry’ı izliyoruz. Genç ve dinamik oyuncu kadrosuyla öne çıkan filmde tanınmış ve deneyimli yüzlerden Olga Kurylenko, Gabriel Byrne ve Joely Richardson yer alıyor. Filmin yönetmeni ise en başarılı gençlik komedi filmlerinden biri olan 'Mean Girls'den tanıdığımız Mark Waters. 
Filmin konusu ise kısaca şöyle:  
Rose Hathaway yarı insan yarı vampir olan bir dhampirdir. En yakın arkadaşı ise kraliyet aiesinden bir Moroi prensesi olan Lissa Dragomir’dir. Moroi’ler sihir dünyasıyla arasında kopmaz bir bağ olan ölümlü bir vampirlerdir fakat vampirlerin en vahşisi ve en tehlikelisi olan ölümsüz Strigoi’lerden her daim korunmaları gerekmektedir. Bu görevde dhampir olması sayesinde hem bir insandan hem de bir vampirden daha güçlü olan gardiyan Rose’a düşmektedir. Böylece başları dertten kurtulmayan Rose ve Lissa sürekli tehlike ve heyecan dolu maceralara atılırlar. Tabi bu sırada akademide aşık olmayı ve bir sürü kalp kırmayı da ihmal etmezler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder