23 Ağustos 2014 Cumartesi

'Buz Öpücük'ün Senaristi Piers Ashworth'tan Mesaj Var


'Buz Öpücük'ün senaristi Piers Ashworth'un VA Ailesi'ne mesajı:

"Buz Öpücük'ün senaryosunu yazarken bunun bir film için mükemmel bir hikaye olduğunu fark ettim. Kitap aksiyon, duygusal sahneler ve hikaye boyunca evrim geçiren inanılmaz karakterlerle dolu. Adrian'ın beyazperdede bize merhaba demesini sabırsızlıkla bekliyorum... Natasha, Eddie ve Janine'den bahsetmiyorum bile. Fakat benim favori karakterim Isaiah. Bu filmde Strigoiler gerçekten çok ama çok korkunç... ve aralarından en beteri ve en güçlüsü Isaiah. Boy ölçülemez derecede güçlü ve neredeyse öldürülmesi imkansız olan bu karakter tam bir kötü adam ve Rose için mükemmel bir rakip. [Isaiah'ın] Mevcudiyeti (ve Moroi soylu ailelerini yok etme planı) sebebiyle daha ilk sayfadan ortama bir korku hakim. Bu, filme hem enerji verecek hem de seyircileri (kitapları okumamış olanları dahi) filmin sonuna kadar hop oturtup hop kaldıracak.

Bu filmi yapmamız şart. Adrian'la tanışmamız ve hikayeye getirdiği yeni boyutu görmemiz şart. Rose'un hem kaçınılmaz düşmanlarına karşı verdiği savaş hem de ilişkilerinde yaşadıkları (annesiyle olan ilişkisi de buna dahil) karşısında gösterdiği değişime şahit olmamız şart. Bodrumdaki o irade savaşını ve Mia'nın sürpriz bir şekilde su büyüsüyle Isaiah'ı güçsüz kıldığı sahneyi görmemiz şart. Strigoiler'in gerçek yüzünü görmemiz şart. Lütfen tüm bunların gerçekleşmesi için bize yardım edin."

Kaynak
Çeviri: cenup

1 yorum:

  1. In this fashion my associate Wesley Virgin's autobiography launches with this shocking and controversial video.

    As a matter of fact, Wesley was in the army-and shortly after leaving-he unveiled hidden, "mind control" secrets that the government and others used to obtain anything they want.

    THESE are the EXACT same methods tons of famous people (notably those who "became famous out of nothing") and top business people used to become rich and successful.

    You probably know how you use less than 10% of your brain.

    That's because most of your brainpower is UNTAPPED.

    Perhaps this thought has even occurred INSIDE OF YOUR own head... as it did in my good friend Wesley Virgin's head 7 years ago, while riding a non-registered, beat-up trash bucket of a vehicle with a suspended driver's license and with $3.20 in his bank account.

    "I'm very frustrated with going through life payroll to payroll! Why can't I become successful?"

    You've been a part of those those types of conversations, isn't it so?

    Your own success story is waiting to happen. You just have to take a leap of faith in YOURSELF.

    WATCH WESLEY SPEAK NOW

    YanıtlaSil