27 Temmuz 2013 Cumartesi

Twitter Günlüğü - 27.07.2013

Zoey dün gece öyle bir şey yaptı ki bütün fandom deyim yerindeyse onun yüzünden sabahladı. Bir hayranın sorusuna cevap vererek dün bir soru-cevap etkinliği yapacağını kabul etti fakat daha sonra (4 saat kadar sonra) soruyu yanlış anladığını anladık. Tabii bu arada kendisine tonlarca soru sorulmuştu bile:


"Zoey bugün bir soru-cevap etkinliği yapar mısın lütfen?? :)"

@ZoeyDeutch: "tabii ki"


"Görünen o ki bir soru-cevap etkinliğini daha kaçıracağım ama cidden uyumam gerekiyor.. 4 saatlik beklemeden sonra bir altın yıldızı hak ediyorum @ZoeyDeutch"

@ZoeyDeutch: "ah uf! çok özür dilerim! şimdi online oldum ve tüm tweetlerinizi gördüm. önümüzdeki hafta kesinlikle bir soru-cevap etkinliği yapacağım! üzgünüm! xx"

Ve yine Edward Holcroft (Aaron Dashkov) iş başında...


@EdHolcroft: "@ZoeyDeutch tabii tabii olur.. Bu yaşlı adam sana izin verdiğinde yaparsın. #yaşasınyaşlıadamlarlan

@ZoeyDeutch: "@EdHolcroft Edward! Twitter makinasında nasıl küfretme girişiminde bulunursun. İnternet ortamında nasıl davranman gerektiğini öğretmem lazım sana. #hayretedüşmüş & #utanmış"

@EdHolcroft: "@ZoeyDeutch yaşlı adamların öyle bir hakkı vardır deutch!! Asıl senin gibi genç jenerasyonun saygı duymayı öğrenmesi lazım! #yaşlıadamlaranasınındinikadarküfreder!!"

Filmde dampirlerden birini canlandıran Nathan Shaw, Olga Kurylenko'nun Tom Cruise ile birlikte rol aldığı 'Oblivion' filmini izlediğini yazdı.


@Nath_Shaw: "Az önce #VA'da yer alan @OlyaKurylenko'nun #Oblivion filmini izledim - Harika bir film! Şiddetle tavsiye ederim! #VAAilesi"

Anlaşılan Zoey dün kendini pek de iyi hissetmiyordu, zira tonlarca "bla bla bla" yazan bir duvarın resmini paylaştı.


@ZoeyDeutch: "Evet, duvar ne diyorsa o." 

Cameron Monaghan (Mason Ashford) da kediliğe özenmiş durumda.



@CameronMonaghan: "Çünkü bir kediyi ancak bir başka kedi bulabilir."

Çeviri: cenup

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder