27 Temmuz 2013 Cumartesi

Çekiliş: 1 Adet Vampir Akademisi Kitabı


Vampire Academy Movie Turkey'in ilk çekilişine hoş geldiniz! Filmimizin çekimlerinin bittiği ve ilk afişinin yayınlandığı şu günlerde artık filmden yeni resimler ve/veya videolar için beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok. Biz de hem bu boş zamanı değerlendirelim hem de takipçilerimize yaklaşan bayram sebebiyle bir hoşluk yapalım istedik. Aşağıdaki çekilişe katılıp kazanan bir kişiye 1 adet Vampir Akademisi kitabı hediye edeceğiz! Herkese bol şans! :)

Yarışma Koşulları:

1. Yarışma bugün gece yarısından sonra başlayacak ve 10 Ağustos Cumartesi günü son bulacaktır.
2. Türkiye'de yaşamak şartıyla herkes bu çekilişe katılabilir.
3. Rafflecopter'e üye olmak (bunu Facebook hesabınızla da rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz) ve formdaki gerekli yerleri doldurmak. Sadece 1 seçeneği bile yerine getirmeniz yeterli, fakat şansınızın daha çok yükselmesini istiyorsanız tüm şartları yerine getirebilirsiniz. Tamamen kendi isteğinize bağlı.
4. Twitter'a gönderdiğiniz tweeti çekiliş süresi boyunca sildiğiniz takdirde o şansınız elinizden alınacaktır.
5. Gönderi PTT aracılığıyla yapılacaktır. Kazanan açıklandıktan sonra 2 (iki) gün içinde bize tam adını-soyadını ve iletişim bilgilerini ulaştırmak zorundadır. Aksi takdirde yeni bir kazanan seçilecektir.

Rafflecopter Seçenekleri ve Anlamları:

1. Facebook sayfamızı beğenin ve çekilişe 1 kez katılma şansı yakalayın. 
2. Twitter hesabımızı takip edin ve çekilişe 1 kez katılma şansı yakalayın. 
3. Hazırladığımız tweeti (Harika! @VAMovieTurkey herkese 1 adet Vampir Akademisi kitabı kazanma şansı veriyor. Siz de şansınızı deneyin:  http://vampireacademy-tr.blogspot.com/2013/07/cekilis-1-adet-vampir-akademisi-kitab.html) Twitter hesabınızda paylaşın, paylaştığınız tweetin linkini gerekli kutucuğa yapıştırın ve çekilişe 1 kez katılma şansı yakalayın. 

a Rafflecopter giveaway

4 yorum:

  1. Tam olarak anlayamadım? Twitter'da ne diyeve nereye tweet atacağız? Ve şu yukarda ki şeye kaydolduğumuz da çekilişe katılmış mı oluyoruz? =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rafflecopter'e üye olmadığınız takdirde üye olmanız gerektiğini belirten bir yazı çıkar karşınıza, üye olduktan sonra ise bizim belirlediğimiz seçeneklere ulaşma şansınız oluyor. Fakat çekiliş henüz başlamadığı için göremiyorsunuz, gece yarısından sonra başladığında orada seçenekler çıkacaktır. O zaman anlayacaksınız tam olarak neler yapmanız gerektiğini.
      Şayet hala soru işaretleriniz varsa yine yardımcı oluruz :)

      Sil
    2. Hmm teşekkürler =)

      Sil