26 Temmuz 2013 Cuma

Twitter Günlüğü - 26.07.2013

'Vampire Academy: Blood Sisters' çekimleri bitmiş olabilir ama oyuncularımız Twitter'da birbirlerini hiç rahat bırakmıyorlar. Siz de bu eğlenceli anlardan mahrum kalmayın diye "Twitter Günlüğü" bölümü yapmaya karar verdik. Bundan sonra gün gün 'Vampire Academy: Blood Sisters' ekibinin günlüğünü tutacağız:

Danila dün annesinin doğum gününü kutladı. Zoey ve OVAM da doğum günü dilekleri iletenler arasındaydılar.


@KozlovskyD: "Bugün hayatımdaki en inanılmaz ve mükemmel kadının doğum günü... Annemin... Seni çok seviyorum... Doğum günün kutlu olsun canım annem..."

@ZoeyDeutch: "Annene mutlu mutlu yıllar dileklerimi iletiyorum! Xx"

@KozlovskyD: "Zoey... çok kibarsın... çok teşekkür ederim... seni özledim"


@OVAM: "Bize Dimitri'mizi veren hanımefendinin DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN!"


 Edward Holcroft (Aaron Dashkov) ve Zoey alışverişe çıkmışlar gördüğümüz kadarıyla.


@EdHolcroft: "Zoey Deutch: 'şey filmin çekimlerini bitirdim ne de olsa, öyleyse elinizdeki bütün likörlüleri bana verin' #beniyargılama"


@ZoeyDeutch: "hiç de öyle bir şey demedim. fakat likörlüler (çikolata/şeker) harikaydı. not: sana hashtagin ne olduğunu öğrettiğim için de gurur duyuyorum #yaşlıadam not 2: sangria* berbatzzz"

*Sangria: Bir tür meyve kokteyli.

@EdHolcroft: "@ZoeyDeutch bunu da dedin ha! Şey nasıl yani? Sadece sen mi çataldili* konuşmayı biliyorsun sandın?? #yaşasınslytherin"

*Çataldili (parseltongue): Harry Potter'da geçen bir terim, karanlık büyücülerin yılanlarla konuşma yeteneği.


Edward Holcroft, sadece Zoey'e değil dün Twitter hesabında hayranlarla bir soru-cevap etkinliği gerçekleştiren Dominic Sherwood'a da sataştı.


@EdHolcroft: "@DomSherwood1 bir soru daha.. Neden @EdHolcroft'a bu kadar hayransın? Ve kendisiyle gelecek planlarınız neler?"


Ashley Charles (Jesse Zeklos) Twitter'a son katılan isimlerden biri oldu! OVAM, filmde Ray karakterini canlandıran Chris Mason ve Bruno (Mia'nın arkadaşı) karakterini canlandıran Harry Bradshaw kendisine hoşgeldin diyen isimler arasındaydı.


@OVAM: "Son Dakika! #VAAilesi'ne yeni biri katılacağına dair mesajımı hatırlıyor musunuz? İşte @AshleyCharles'a merhaba deyin! #JesseZeklos"

@AshleyCharles: "Merhaba harika arkadaşlarım. Artık herkese merhaba deme ve tüm bu harika deneyim ve destekleri için teşekkür etme zamanı gelmişti. :)) x"

@ChrisMason_: "jesse, ben ray... hoşgeldin"


@AshleyCharles: "@OVAM Teşekkür ederim Ray... her zamanki gibi güzel sözlerin akademi içerisinde sevinç yaratıyor :)"

@ChrisMason_: "@AshleyCharles @OVAM bu şeyi nasıl kullanacağını gerçekten bilmiyorsun değil mi"

@AshleyCharles: "@ChrisMason_ @OVAM YA!"


@HarryBradshaw: "Ve sevgili @AshleyCharles twitter'a katıldı, bu kötü çocuğu kimler takip edecek bakalım!!"

Çeviri: @cenup

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder