29 Temmuz 2013 Pazartesi

OVAM'dan Mesaj Var: Kim, Ne, Nerede, Ne Zaman?


Sevgililer Günü'nde vizyona girecek harika filmimiz hakkında haberler yayıldıkça takipçi sayımız da hızla yükseliyor. Bu yüzden kim, ne, nerede, ne zaman sorularına maruz kalmamak için tekrar bir açıklama yazmaya karar verdik.

Haydi en baştan başlayalım:

*EVET! VA filme uyarlandı ve filmin yönetmeni Mark Waters.

*EVET! Daniel Waters'ın kaleminden çıkan senaryo kitaba oldukça sadık (bize inanmıyorsanız gidin Richelle Mead'a sorun).

*Bu film ilk kitabı kapsıyor. Eğer her şey yolunda giderse -ki öyle görünüyor- serinin devamını da çekeceğiz. Bu yüzden kitapları başkalarına da önerin ve seriden bahsedin, yani kısaca VA filminin yılın en ses getiren filmi olması için üzerinize düşeni yapın!

*Bu sayfa, fanlarımız tarafından bize biçtiği isimle OVAM, üç yıldır var! Prodüksiyon sayfası olarak VA'nın haklarını satın aldığımı günden bugüne kadar bütün fanları bu maceraya ortak ettik. Herkesi film yapım süreci konusunda bir nevi eğittik, setten bilgiler paylaştık ve büyük VA ailemizdeki herkese doğru yolu gösterdik. Mesela Richelle Mead'in (VA'nın yazarı) sayfasını beğenin, duyduğuma göre Dimitri'nin bakış açısından bir bölüm paylaşmış!! Ayrıca Vampire Academy Movie sayfasını beğenin, bu resmi film sayfası The Weinstein Company tarafından kuruldu ve yürütülüyor (etkinlenmediniz mi daha?). Ve ayrıca sizi ilerde açılır açılmaz diğer uluslararası resmi sayfalara da yönlendireceğiz!

 *Filmin çekimlerini çoktan bitirdik, çekimler Londra'da gerçekleştirildi ve OLAĞANÜSTÜYDÜ! Çekimler resmi olarak 20 Temmuz'da bitti. Oyuncularımız; Rose rolüyle inanılmaz  Zoey Deutch, Lissa rolüyle asil Lucy Fry ve Dimitri rolüyle Rusya'nın süperstarı Danila Kozlovsky. Ayrıca filmde Mason rolüyle Cameron Monaghan, Natalie rolüyle Sarah Hyland, Christian rolüyle Dominic Sherwood, Mia rolüyle Sami Gayle ve Jesse rolüyle Ashley Charles da rol alıyor. Ha bunlar da oyuncu ekibimizin şahane olduğuna sizi ikna etmediyse Victor rolüyle Gabriel Byrne, Kirova rolüyle Olga Kurylenko, Kraliçe Tatiana rolüyle Joely Richardson ve Karp rolüyle Claire Foy da bu filmde!
*Ayrıca Twitter hesabımız olan @OfficialVAMovie aracılığıyla fanlarla, oyuncularımızla, kast yönetmenimizle, spor hocalarımızla ve oyuncularımızın anneleriyle sohbet ediyoruz... Yani ortam çok çılgın! Bizi ve şu diğer hesapları @VAOfficialMovie, @RichelleMead, @ZoeyDeutch, @LucyFryOfficial, @CameronMonaghan, @Sarah_Hyland, @KozlovskyD, @GayleTweets8, @OlyaKurylenko, @DomSherwood1, @AshleyCharles ve daha fazlasını takip etmeyi unutmayın!
Evet, sanırım şimdilik bu kadar. Bizimle birlikte bu macerada yol aldığınız için çok mutluyuz ve biz gerçekten büyük bir VA ailesiyiz. Fanlardan tek iki ricamız şudur; birbirinize saygılı olun ve filme dair ipuçları/spoiler vermeyin!
Ee VA Bağımlıları unuttuğumuz bir şey var mı? #VampirAkademisi

OVAM | Çeviri: elwiens

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder