12 Ekim 2013 Cumartesi

Vampir Akademisi'nin İlk Ön Gösterimi Gerçekleşti!

VAWorldwideNews: Bugün gerçekleşen New York Comic Con panelinde Vampir Akademisi filminin resmi olarak post-prodüksiyon aşamasına geçtiğini ve ekibin filmi şimdiden ön gösterimlere hazırladığını öğrendik. Ve dün özel bir ön gösterim yapılmış. Tabii ki filmin son hali değil bu, Mark Waters'ın da dediği gibi hala film üzerinde çalışılıyor.

Özel gösterim yapıldığını duyduğumuz an gösterime katılan Vampir Akademisi hayranıyla iletişime geçtik ve ondan bazı bilgiler aldık:


Bize biraz bu muhteşem davetten bahset. Nasıl bir deneyimdi?

Dün geceki davet muhteşemdi. Katılım gösteren insanların sayısına şaşırdım doğrusu. Geceyi düzenleyen görevliler de çok nazikti. 

Gecede Vampir Akademisi hayranları da var mıydı?

Size şunu söyleyebilirim ki geceye katılan herkes Vampir Akademisi hayranıydı. Ve filmin sonunda herkes çok mutlu görünüyordu.

Film bittikten sonra salondaki duygular nasıldı?

Herkesin filmi değerlendirme zamanı geldiğinde bu derecelendirmeler iyi ve mükemmel arasında gidip geldi. 

Son olarak film nasıldı? Beklentilerini karşıladı mı? Kesin karşılaşmıştır!

Büyük bir hayran olarak siz hayranlara şunu söyleyebilirim ki ÇOKÇA heyecanlanmalısınız. Bütün Vampir Akademisi kitaplarını baştan sona belki 4 defa okumuşumdur ve film karşısında kesinlikle hayal kırıklığı yaşamadım. Herkes heyecanlanmalı. Çünkü ben bile hala fazlasıyla heyecanlıyım.

Çeviri: elwiens

1 yorum:

  1. Nasıl yani ya bunlar filmi izledi mi şimdi?? Vayyy....hasss..ret oldu ayrılık oldu, hüzünlere bölündü saatler ulan :( :/ :P :F

    YanıtlaSil