22 Ekim 2013 Salı

Richelle Mead People Dergisine Zoey Deutch ve Sarah Hyland Hakkında Konuştu


People - Zoey Deutch hakkında: "Zoey, aklımdaki Rose'a o kadar çok benziyor ki bu neredeyse beni ürkütüyor. Zoey sadece Rose gibi de görünmüyor adeta onu yaşıyor. Rose'un sahip olduğu o güçlü mevcudiyete ve enerjiye sahip, ayrıca aynı mizah anlayışına sahip olduklarına değinmiyorum bile! Bir odaya girdiğinde herkes onu fark ediyor."

"Kamera karşısındayken kendini tamamıyla ortaya koyuyor... o şimdiye kadar tanıştığım genç kızlar arasında en iyi ve en sıkı çalışan insanlardan biri. Hollywood'da çok fazla güzel kız var fakat Zoey'nin Rose karakteri için yaptığı fiziksel antrenman için gösterdiği çaba ve özverinin benzerini ortaya koyabilecek birini bulmak çok zor bence." 

Sarah Hyland hakkında: "Natalie'yi canlandırması için Sarah Hyland gibi yetenekli bir aktrisi seçtikleri için çok mutluyum. Natalie'yle ilk kez tanıştığımızda insanları memnun etmeye çalışan inek bir öğrenci gibi görünüyor fakat kitabın okurları onun bu yüzünün ardında çok daha fazlasının olduğunu biliyor. Sarah bu durumu çok iyi kavradı ve Natalie'nin kişiliğini her yönüyle canlandırmayı başardı. Özellikle filmin sonunda onu gördüklerinde hayranların akılları başlarından gidecek."

Çeviri: cenup

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder