4 Şubat 2014 Salı

Go Girl Dergisi Şubat 2014 Sayısında Vampir Akademisi Hayranlarını Güzel Sürprizler Bekliyor!

Go Girl dergisinin Şubat 2014 sayısında Vampir Akademisi hayranlarını güzel süprizler bekliyor! Bunlardan bazıları; stickerlar, Christian Ozera afişi, Christian & Lissa promosyon resmi ve Zoey Deutch röportajı!

Gündemdeki Güzel: ZOEY DEUTCH

14 Şubat'ta gösterime girecek olan "Vampir Akademisi" yılın en çok beklenen filmlerinden. Yıl boyunca bol bol film ve oyuncuları hakkında konuşacağız. Büyük ihtimalle en çok da Zoey hakkında! Güzel yıldızı yakından tanıyalım mı? ;)

Zoey Deutch'un kariyeri öyle ilginç ki! "Muhteşem Yaratıklar"ın tüm kızları sinir eden karakteri Emily Asher'ı canlandıran Zoey, şimdi de tüm fantastik alemin en sevilen karakterlerinden Rose Hathaway ile karşımıza çıkıyor. Sarışından kumrala dönüşen Zoey, yetenekli yazar Richelle Mead'in çok satan serisinden uyarlanan "Vampir Akademisi" için her şeyini ortaya koymaya hazır.

Zoey, "Saç rengimi değiştirdim ve eski imajımı bitirdim, şimdiyepyeni ve daha büyük bir kariyer adımı atıyorum," diyor. Hollywood'daki otoritelere göre Zoey, 'herhangi bir Beverly Hills güzeli' değil. Her yıl yüzlerce film ve dizi yapılan Hollywood'da pek çok güzel gelip geçici olurken, Zoey'nin ikonlar arasına gireceğine inanılıyor. Pek çoklarına göre Zoey, Kristen Stewart ve Nina Dobrev tarzı bir yıldız.

"Vampir Akademisi", Zoey ile birlikte Lucy Fry, Danila Kozlovsky ve Dominiz Sherwood gibi genç yeteneklerin sürüklediği bir macera. Edebiyat ve film eleştirmenleri onu "Alacakaranlık Efsanesi" kadar başarılı buluyorlar. Zoey, "Hikayeyi ve karakterim Rose'u çok seviyorum; Rose'un her anlamda en büyük hayranıyım," diyor.

Hem Rose hem de Zoey cidden hayran olunacak kızlar. Tanıdıkça seveceksin! ;)

KANKALARIM!

Zoey'den rol arkadaşlarını anlatmasını istedik ve bak, neler söyledi!

LUCY FRY: Mucizevi!
OLGA KURYLENKO: Çok tatlı, güzel ve ilginç!
DOMINIC SHERWOOD: Gerçek bir dost.
SARAH HYLAND: Eğlenceli ve komik!
DANILA KOZLOVSKY: Kusursuz!

MİNİ CHAT

Bir lakabın var mı?
Kankalarım bana Zobo derler.

Hayranlarının bir lakabı var mı?
Kendilerine Zobot diyorlar! Yanlış anlaşılmasın, hepsini çok seviyorum; ama Zobot ismini sevmiyorum, çünkü beni robotik bir diktatörmüşüm gibi gösteriyor.

Kariyerinin en eğlenceli bölümü nedir?
"NCIS", "Criminal Minds" gibi polisiye dizilerde oynamak eğlenceliydi. Ancak şimdi eğlenceyi bırakıp ciddi işlere bakma zamanı!

Kendini moda ikonu olarak görüyor musun?
Kırmızı halıda yürümek çok havalı. Ben sadece sevgilim Avan Jogia'ya ayak uydurmaya çalışıyorum. O, gerçek bir moda ikonu ve onun yanındayken pespaye görünemem!

5 ŞEY

1. Doğum günü 10 Kasım 1994

2. Annesi Lea Thompson, "Geleceğe Dönüş" serisinin yıldızı. Ancak Zoey bu efsanevi seriyi daha yeni izlemiş.

3. Los Angeles Country Güzel Sanatlar Lisesi'ni bitirdi. Tiyatro ve Görsel Sanatlar olmak üzere iki diploması var.

4. Çokcukken kariyeri dans yönünde ilerliyordu. Beğenilen bir balerin ve caz dansçısıydı.

5. Onu, " Zack ve Cody Güvertede"deki Zack'in aşkı Maya rolünden hatırlayabilirsin.

ZOEY DİYOR Kİ...

"Lise hiç de kötü değildi, ama ortaokul yıllarım berbattı. Sürekli hor görülen ve alay edilen bir kızdım. Şimdi aynı şeyi yaşayan kızlara destek için her yola varım!"

"Sana kabadayılık taslayan bir okul arkadaşın varsa ona karşı nazik ol. Seni ezemediğini görünce geri çekilecektir."

"Bence tüm zamanların en harika makyaj keşifleri, maskara ve dudak nemlendiricisi. İyi ki varlar!"

"En önemli şey, cilt temizliği. Asla makyajını temizlemeden yatağa girme!"

"İnsanların seni değiştirmelerine izin verme. İlişkilerde karşındakini değiştirmeye çalışmak asla işe yaramaz, zaman kaybı olur ve farkına varmadan bir canavar yaratmış olursun."

"Trendleri çok da umursamıyorum. Nasıl giyinmek istiyorsan öyle giyin. Trendler bir gün biter ve o zaman, eski fotoğraflarına bakıp 'Aman Tanrım, bunu nasıl giymişim?!' diye pişman olursun. Rahat hissettiğin ve sevdiğin şeyleri giy."

SÜRPRİZ!

Bu müthiş filmin Go Girl'cülere özel ön gösterimine davetiye kazanmak için Facebook sayfamızı takipte kal! facebook.com/GOGIRL.Turkiye

VAMPİR AKADEMİSİ

Son yılların en cool, ürpertici ve dostluk dolu kitap serilerinden biri film oldu. Dünyanın dört bir yanında en çok satanlar listelerinden inmeyen "Vampir Akademisi", şimdi de filmiyle gişe rekorlarını alt üst etmek için geliyor!

St. Vladimir Akademisi'nde korucu olarak yetiştirilen genç vampirler büyülü bir dünyanın kapısı bizim için aralıyorlar. Yarı vampir-yarı insan Rose Hathaway'in öyküsünde, barış yanlısı Moroi ırkıyla kötücül Strigoi'lerin savaşına tanık olacağız. Ve tabii, karşı konulmaz bir imkansız aşk hikayesine de. Bakalım Rose ve Dimitri, tıpkı Bella ve Edward gibi rüya çift olacak mı senin için?

Zoey Deutch, Lucy Fry ve Cameron Monaghan gibi yetenekli genç yıldızların arz-ı endam ettiği filmi sakın kaçırma. O özel günde, 14 Şubat'ta gösterime giriyor! ;)

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Dergi resimlerini bize gönderen Tuğçe Yılmaz'a çok çok teşekkürler! :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder