31 Ocak 2014 Cuma

Vampir Akademisi'nin Kostüm Tasarımcısı Ruth Myers Filmdeki Kostümler Hakkında Konuştu

İki kez Oscar'a aday gösterilen kostüm tasarımcısı Ruth Myers, Vampir Akademisi kostümleri hakkında konuştu: 


St. Vladimir Akademisi üniformaları hakkında: "Tarz bir kesime sahip, şık ve ilginç bir şeyler yapmak istedik. Okuldaki öğrenciler mevkilerine göre kısa ve uzun olmak üzere değişik siyah etekler giyiyorlar ve kızların ceketi peplum etekli, yaka kenarları biyeli dar kesim bir forma sahip. Bütün oyuncular ceketlerini çok sevdi ve çekimler bittiğinde yanlarında götürmek için yalvardılar."


Rose'un balo elbisesi: "O ana kadar Rose hep erkek gibi giyinen biri ama bu elbise onu müthiş seksi, güçlü ve bağımsız bir kadına dönüştürüyor. Zoey'i o elbise içinde rol yaparken görmek inanılmaz keyifliydi."


Rose'un antrenman kıyafetleri: "Filmin sonuna doğru giydiği antrenman kıyafetleri (yukarıda da gördüğünüz üzere) çok minimalist ve çalışmalarının meyvesi olan kaslarını ortaya çıkaracak şekilde dar bir kesime sahip."


Dimitri'nin deri paltosu: "Bu palto özel olarak dizayn edildi ve Danila Kozlovsky için yumuşak işlenmiş deriden imal edildi. Böylece dökümlü görünecek ve onunla [Danila] beraber hareket edebilecekti. Karakterinin doğasında olan erdemi ve güzelliği çok güzel yansıtan muhteşem ve romantik bir kıyafet seçimi."

Çeviri: elwiens

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder