21 Aralık 2013 Cumartesi

BoxOffice.Com'dan 'Vampir Akademisi' Gişe Hasılatı Tahminleri


BoxOffice.com sitelerinde yaptıkları gişe analizleri bölümünde önümüzdeki aylarda ABD'de vizyona girecek olan filmlere dair gişe hasılatı tahminleri yapmışlar. 14 Şubat haftasında vizyona girecek olan filmler arasında elbette Vampir Akademisi de yer alıyor ve filmin ABD'deki tahmini gişe hasılatı rakamları şu şekilde:


ABD'de Sevgililer Günü haftasında vizyona girecek olan 5 film var ve Vampir Akademisi bu listenin en alt sırasında yer alıyor. Tam olarak rakamlar şöyle:

Vampir Akademisi - İlk 3 Gün Hasılatı: 13 Milyon $ - Açılış Haftası Hasılatı: 25 Milyon $ 

Site aynı zamanda filmin artıları ve eksilerini de şöyle sıralıyor:

ARTILAR:
  • Vampir hikayelerine komik bir bakış açısı getirmek başarıyla sonuçlanabilir; mesela Warm Bodies (Sıcak Kalpler) gibi.
  • İnternet ortamındaki filmin fragmanıyla ilgili yorumlar oldukça umut verici.
EKSİLER:
  • Vampir hikayeleri Alacakaranlık Serisi'nin sona ermesiyle birlikte ilgi odağı olmaktan çıktı.
  • Filmin kadrosunda "star gücü" barındıran hiç kimse yok.
Filmin bütçesi kesin olarak bilinmemekle birlikte bu rakam pek iç açıcı görünmüyor. Elbette bunlar sadece ABD rakamları, dünya çapında milyonlarca Vampir Akademisi hayranı var fakat bunun iyi bir başlangıç olmadığını söyleyebiliriz. Yine de bu rakamların sadece birer öngörü olduğunu unutmayalım; filmin vizyona girmesine daha çok zaman var ve tanıtımlar da henüz başlamış değil. 14 Şubat'a kadar filme olan desteğimizi göstermeye devam edeceğiz!

HerRoyalGuardian

2 yorum:

  1. Resmen filmi yerden yere vurmuşlar yahu...Üstelik yanlışları da var..VA komedi filmi değil ki..Warm Bodies gibi (zombileri komik yapma) Vampirleri komik yapma durumu söz konusu değil...Hepsi o senarist bozuntusunun saçmalığı :(

    YanıtlaSil
  2. Sen nerden izledin?

    YanıtlaSil