30 Aralık 2013 Pazartesi

Hey Girl Dergisi Ocak 2014 Sayısında 'Vampir Akademisi'ne Yer Verdi!


VAMPİR AKADEMİSİ başlıyor!

Sıradışı karakterleri, farklı hikayesiyle 'Alacakaranlık'dan sonra soluksuz izleyeceğin yepyeni bir film serisi geliyor. Bu akademiyle her şeyi öğrenmeye hazır mısın?

...Film; yarı insan yarı vampir Rose Hathaway ve arkadaşları Lissa ve Dimitri'nin St. Vladimir Akademisi'nde yaşadıkları maceraları konu alıyor. Aynı zamanda bütün olaylar, iyi ve barışçıl vampirler olan Moroi'ler ve onların kanıyla beslenen acımasız Strigoi'ler arasında yaşananlar etrafında dönüyor. Uyarlama olan seri, 6 kitaptan oluşuyor ve her yılın 14 Şubat'ında bir film gösterime girecek şekilde planlanıyor. 

Zoey Deutch

Filmdeki adı: Rose Hathaway
Takma adı: Rose, Roza
Yaş: 17
Tür: Dampir
Meslek: Öğrenci. Mezun olunca koruma olmak için Dampir eğitimi görüyor.

Rose, 'Hayır'ı asla bir cevap olarak kabul etmez, otoriteye karşı boyun eğmez, sol kroşesiyle herkesi devriebilir :) Ayrıca sivri dilli, eğlenceli ve enejiktir. St. Vladimir Akademisi'nde kendisi gibi olanlarla birlikte koruyucu olmak için eğitilmektedir. Rose iyi bir vampir olan Moroi'leri korumak ve Strigoi'leri öldürmekle görevlidir. Rose'un eğitimi için okulun en iyi ve en güçlü öğretmenlerinden biri olan Dimitri'nin atanmasıyla, kahramanımızın hayatı değişmeye başlar. Okulun en popüler çocukları onun peşinde ama o, Dimitri'ye aşık olur. 

Lucy Fry

Filmdeki adı: Lissa Dragomir
Yaş: Lissa, Liss
Tür: 17
Meslek: Öğrenci

Akademi'de Moroi eğitimi alıyor ve büyü elementlerini kullanmayı öğreniyor. Lissa, Rose'un en yakın arkadaşıdır ve kraliyet ailesinden bir Moroi'dir. Ayrıca duyulmamış bir elementi kullanma yeteneğine sahiptir. Lissa'nın peşindeki karanlık güçler yaklaşırken, Rose ve Dimitri kötülere karşı beraber savaşacaktır. Güçlü bir şifacı olması, insanları kolayca etkisi altına alması, lider ruhlu, hassas ve duygusal olması onun iyi özellikleri. İnsanlara çabuk güvenmesi ise başına hep iş açıyor.

Danila Kozlovsky 

Filmdeki adı: Dimitri Belikov
Takma adı: Dimka, Yoldaş
Yaş: 24
Tür: Dampir
Meslek: Koruyucu ve aynı zamanda akademide eğitmen.

Dimitri her zaman Rose'la birlikte iyi vampirleri korumaya odaklı. Hayatında kimse yok ama o da Rose'a karşı bir şeyler hissedebilir. Dimitri, her durumda ne yapacağını biliyor, az konuşuyor ve duygusallığını gizlemeyi biliyor. Güçlü ve karizmatik biri.

Dominic Sherwood 

Filmdeki adı: Christian Ozera
Takma adı: Ateş çocuk
Yaş: 18
Tür: Moroi
Meslek: Öğrenci. Akademi'de Moroi eğitimi alıyor ve büyü elementlerini kullanmayı öğreniyor.

Christian; alaycı, kıskanç ve umursamaz bir karakter. Yalnız kalıp kendi kendine vakit geçirmeyi seviyor. Sevdiklerini korumak için her şeyi göze alır. Ateş elementini kullanma gücüne sahip. Christian da kraliyet soyundan geliyor, ama ailesi sonradan Strigoi'lere dönüştükleri için Christian toplum tarafından dışlanmış.

Karakter bilgileri bölümünde yeni karakter resimleri yer alıyor!




Tarama

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder