19 Eylül 2013 Perşembe

Resmi 'Vampir Akademisi' Tumblr Hesabı Açıldı! + Yeni Resimler

Öyle görünüyor ki resmi Vampir Akademisi Tumblr hesabı (StVladsGush) St. Vladimir dedikodularını bizlere aktarmak üzere kurulmuş :) Blogda yer alan dedikodu haberlerinde kullanılan resimlerde Christian, Lissa&Rose, Mason ve bir Moroi çiftini görüyoruz. 

-Christian Ozera-

  

"Christian son zamanlarda kilisenin etrafında sinsice dolaşmaya başladı. Muhtemelen GÖNÜLLÜ OLARAK Strigoi'ye dönüşen ailesine benzemediğine inanmamız için bizi kandırmaya çalışıyor. Bu garibanın durumunu şöyle açıklayalım: armut dibine düşermiş. "

-Rose Hathaway & Lissa Dragomir-

 

"Bizim iki kaçak hala kaçmaya devam ediyor, üstelik yanlarında bir besleyici olmadan. Merak ediyoruz acaba Rose ve Lissa 'gerçek' dünyada hayatta kalmayı nasıl başarıyorlar.

(bazı teorilerimiz var tabii.)"

-Mason Ashford-

 

" Mason'ın her seferinde Rose'un ardından umutsuzca bakışı: adeta tekme yemiş yavru köpek gibi ve bu kesinlikle iç parçalayıcı. Sana bir tavsiyemiz var Mason: Öncelikle o keyifsiz dampir bakışından kurtul çünkü bu bizim de keyfimizi kaçırıyor."

-İsimlerini bilmediğimiz bir Moroi çift-


"Yağmur yağacağına göre yukarıdaki Moroi'lara kendilerine takılacak başka bir yer bulmalarını söylemeliyiz. Ormanın dibindeki bank belki çok iyi bir yer değildir ama yağmur yüzünden moralinizin bozulmasından iyidir. Ah ayrıca yanındaki kızın yüzünü de tam seçemedik ama yapışkan bir şeye benziyor neyse onunla ipleri koparma zamanı geldiğinde sana boş şans diliyoruz."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder