16 Eylül 2013 Pazartesi

Danila Kozlovsky, Olga Kurylenko ve Cameron Monaghan'ın Yeni Film Projeleri

Danila Kozlovsky, 'Decorator' Adlı Yeni Bir Filmde Yer Alacak



@kinopoiskru"Danila Kozlovsky, Brois Akunin'nin 'Decorator' isimli kitabının film uyarlamasında Erast Fandorin karakterini canlandıracak. Yapımcı ise Peter Anurov (Soulless)."

Rus Film Fonu'nda yapılan filmin sunum videosundan görüntüler



Film, Karındeşen Jack cinayetlerine ve onun aşk hikayesine ilgi duyan bir genç olan Fandorin'in (Danila Kozlovsky) öyküsünü konu ediyor. Danila, kariyeri boyunca daha önce hiç böyle birini canlandırmadığını, karakterinin çok zeki ve gizemli biri olduğunu belirtiyor. Ve bu karakteri büyük bir ilgi ile oynayacağını da ekliyor.

Yapımcı Peter Anurov, filmin haklarını Universal'ın şimdiden satın aldığını, Rusya ve diğer ülkelerde dağıtımını gerçekleştireceğini söylüyor ve "Umarım Fon bu projeyi onaylar ve bize destek verir!" diyor.

KozlovskyBR

Olga Kurylenko, 'Momentum' Filminin Kadrosuna Katıldı


Olga Kurylenko ve Vincent Cassel, Stephen Campanelli'nin aksiyon-korku türündeki "Momentum" filminin Morgan Freeman ve Shea Whigham'lı kadrosuna katıldı.

Senaryosunu Adam Marcus (Let it Snow) ve Debra Sullivan'ın yazdığı Momentum'da Kurylenko, peşindeki polisten ve aynı zamanda Cassel'ın tuttuğu özel çeteden kaçan bir hırsızı canlandırıyor.

Yapımcı Anton Ernst Kurylenko'nun karakterinin "Esaslı ve büyüleyici bir aksiyon kahramanı" olacağını belirtiyor.

Variety

Cameron Monaghan, 'All Hail the Squash Blossom Queen' Filminde Rol Alacak


Vampir Akademisi'nin Mason'ı Cameron Monaghan filmografisine yeni bir proje daha ekledi. Cameron, Harry Potter'ın Ginny Weasley'si Bonnie Wright'ın başrolünü üstlendiği 'All Hail the Squash Blossom Queen' isimli romantik komedi türündeki filmde yer alacak.

Filmin konusu:

All Hail The Squash Blossom Queen, Bumbershot isimli üniversiteye başlamak üzere olan ve herkes tarafından görmezden gelinen bir gencin kasabada düzenlenen güzellik yarışmasına katılması için arkadaşı Hannah tarafından zorlanmasıyla başlar. Tek arkadaşı olan Hannah, herkese iç güzelliğin daha değerli olduğunu kanıtlamak ister. Bu aslında Bumbershoot için o kadar da kötü bir şey olamaz çünkü hayallerini süsleyen güzeller güzeli Brittany'de yarışmanın iddialı adaylarından biridir.

TRG

Çeviri: elwiens

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder