11 Eylül 2013 Çarşamba

Cameron Monaghan Bello Dergisinin "Bello'nun 2013 Yıllığı" Özel Sayısında


Cameron Monaghan'ın 'Shameless'taki performansı dizinin ilk kez yayınlanmaya başladığı 2011 yılından bu yana çok fazla dikkat çekmişti. Ve kendisi yine böyle bir etki bırakmaya hazırlanıyor, fakat bu kez genç kızların adını duyduğunda kendilerini kaybettiği bir rolle. Bir vampir rolüyle. Daha doğrusu kendisinin de deyimiyle "dampir". Vampir Akademisi'ndeki karakteri Mason Asford için "Dampirler yarı insan ve yarı vampirdir," diyor. 

Cameron, geçtiğimiz aylarda filmin çekimleri için iki ay boyunca Londra'da kaldı. 'Heathers'ın senaristi Daniel Waters ve 'Mean Girls'in yönetmeni Mark Waters sayesinde Kült Klasik muhteşemliğine ulaşmak bu filmin kaderi. "Daha önce hiç Londra'da bulunmamıştım, bu benim için harika bir fırsattı."

"Pek çok kişi yemekler konusunda şikayetçiydi, Londra'nın güzel bir yer olduğunu fakat yemeklerinin pek de iyi olmadığını söylemişti. Ben buna kesinlikle katılmıyorum. Ama güzel bir Meksika yemeği yemek için tekrar Los Angeles'ta olduğum için mutluyum tabii ki. Onlar [İngilizler] bizim gibi değiller. Bizde tex-mex mutfağı* var mesela ve bence dünyadaki en harika şey," diyor. "Ayrıca Los Angeles'ın sushisini de hiçbir şeye değişmem. Fakat her sabah İngiliz kahvaltısı yapmak çok hoşuma gitti. Yumurta, kuru fasülye, sosis, tost ve çay. Oraya varır varmaz direk çay içmeye başladım. Londra'da herkes çay içiyor."

Tex-Mex mutfağı: Meksika ile Amerika’nın güneybatı bölgesinin(Texas) karşılıklı kültürel alışverişlerinin sonucunda, malzemelerin ve pişirme yöntemlerinin birleşiminden Tex-Mex mutfağı doğmuştur.

imagebam.com 

Çeviri: cenup

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder