26 Ağustos 2014 Salı

'Buz Öpücük'ün Kast Direktörü Marci Liroff, Janine Hathaway ve Eddie Castile Karakterleri Hakkında Konuştu

JANINE HATHAWAY
GARDİYAN.
ANNE.
ÇETİN ÇEVİZ.
EDDIE CASTILE
GARDİYAN OLMA YOLUNDA.
MASON'IN EN İYİ ARKADAŞI.
SADIK.

'Vampir Akademisi' ve aynı zamanda 'Buz Öpücük'ün kast direktörü Marci Liroff, OVAM'ın Facebook sayfasında Janine Hathaway ve Eddie Castile karakterleri hakkındaki görüşlerini paylaştı:

BUZ ÖPÜCÜK senaryosundan: "Rose kafasını kaldırır. Şaşkın ifadesinden anlarız ki kurula hitap etmek üzere öne çıkan kıdemli gardiyan kesinlikle Janine Hathaway'dir... Rose'un annesi." 
"Bu durum Rose için her şeyi değiştirecek! Oyuncu seçecek ne eğlenceli bir karakter ama! Rose tehlikeye, zorbalıklara, oğlanlara ve hatta Strigoilere (!) karşı her zaman klasını sürdürmüş durumda fakat onu ilk defa ne yapacağını bilmez halde buluyoruz. 
Annesi de tıpkı Rose gibi küçük ama güçlü bir karakter. Janine'le ilk kez karşılaştığımızda onda pek de annelik içgüdüsü olduğunu düşünmüyoruz fakat hikaye sürdükçe ve Janine ile Rose'un aralarındaki anne/kız ilişkisi geliştikçe dış görünüşündeki çatlakları görüyoruz ve aslında onun ne kadar büyük bir kalbi olduğunu keşfediyoruz. Fiziksel açıdan güçlü ve Rose'la baş edebilmek için ciddi manada bir dövüş antrenmanına tabi tutulmaya istekli birini bulmamız lazım."
- Marci Liroff

"Hadi biraz Eddie Castile hakkında konuşalım! Pek çoğunuz Vampir Akademisi'nde Mason'ın en yakın dostunu çok aradınız fakat emin olun BUZ ÖPÜCÜK projesi start aldığında Eddie de gruba katılacak. Kitaplarda uzun boylu ve yapılı bir Dampir olarak tasvir edilen Eddie bir nevi kaygısız bir adam. Hangi oyuncuyu seçersek seçelim bu kişinin Eddie'nin bildiği, tanıdığı güvenilir hayatın bir anda parçalanıp sonsuza dek yok olması karşısında yaşadığı değişimi çok iyi yansıtması gerekiyor. Pekala şimdi bana söyleyin bakalım Eddie olarak kimi hayal ediyorsunuz? Önerilerinizi OVAM'ın sayfasına veya IndieGoGo Kampanya sayfasındaki yorumlar bölümüne yazabilirsiniz."
- Marci Liroff


Kaynak | Kaynak
Çeviri: cenup

1 yorum: