26 Mayıs 2013 Pazar

Zoey, Teen Vogue'a 'Vampir Akademisi' Hazırlıklarından Bahsetti


18 yaşındaki oyuncu, "Büyürken, hayallerimde üç şey oluştu: Oscar'ı kazanmak, adıma bir barbie yapılması ve Teen Vogue'da olmak" diyor. Bu ay, Zoey, güzellik ve sağlık danışmanı Elaine Welteroth ile "Güç Oyunu"na uymak için bir takım oldu. (Sayfa 71) Vampir Akademisi: Kan Kardeşler filminde insan-vampir melezini canlandıracak başrol oyuncusu, "Sıkı egzersiz kıyafetlerine rağmen fotoğrafçılar, stilistler, makyaj sanatçıları ve ekip ile çalışmak oldukça rahattı" diyor ve ekliyor, "Teen Vogue ile bölüm yapmanın en güzel yanı, fotoğraf çekimi süresince egzersiz yapmamdı. Bir taşla iki kuş vurdum!"

GÜÇ OYUNU

Oyuncu Zoey Deutch sizleri sadece gençler için olan bir idmana götürüyor. Koçun mu kim? Antrenörlerin yıldızı Tracy Anderson.

Disney Channel'da başlayan ve Hollywood'da geçici bir çiftlikte hayvanlarla yaşayan 18 yaşındaki gülümseyen yıldız, "Baş belası bir karakteri oynamak için seçilen tipte biri değilim", diye itiraf ediyor. Oyunculuk yeteneklerini Muhteşem Yaratıklar filmi ile kanıtlayan oyuncu, doğaüstü kitap serisi olan Vampir Akademisi'nin uyarlama filmi Vampir Akademisi: Kan Kardeşler'de vampirlere karşı başının çaresine bakabileceğini dünyaya göstermek için hazır.

Zoey, kendini vampirleri öldürmek için haftada altı gün boks, jimnastik, protein dolu yemekler ve tabii ki Kanye West'ten oluşan antremana adadı, "Onun müziği yüzüncü mekiği atlatmamın tek nedeniydi" diyor kahkahalarla olanı açıklarken.


Rolü almadan önce ayağını bir kere bile spor salonuna atmamış olan eski vejetaryen için büyük bir uyum. "Egzersizi seven insanlardan birine dönüşeceğimi düşünmemiştim," diyor. "Yaparken berbat geliyor ama bitirdiğin zaman, 'Vay canına, harika hissediyorum' diye düşünüyorsun." Zoey koçu olmadan asla buralara kadar gelemeyeceğini söylüyor. "Bende kullanabileceğim malzemeler yoktu. Oradaki tüm spor oldukça aşırı görünüyordu. Bu sinir bozucu," diyor.

(...)

Tracy'nin egzersizleri okula gittiğiniz hafta (hafta içi) 30 dakika odaklı hazırlandı ve yakıt için yemek yemeyi ihmal etmeyin. Aynı şekilde, Zoey'de mutlu bir yaşamın anahtarının, sağlıklı yaşam ve mutluluk olduğuna inanıyor. "Adriana Lima gibi görünmek istediğim için tuz ve şekerden vazgeçmeyeceğim." diyor. "Ama kendi vücudumu iyi hissetmek için egzersiz yapacağım."


Dergi Resimleri 

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com  

Resim/Taramalar + Çeviri: ZoeyDeutchFans

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder