29 Mayıs 2013 Çarşamba

'Vampir Akademisi'nin Yapımcıları Filmden Bahsediyor


Richelle Mead'in çok satan romanında uyarlanan 'Vampire Academy: Blood Sisters'ın çekimleri resmi olarak başladı.

Daniel Water tarafından senaryolaştırılan hikayenin yönetmenliğini Mark Waters üstlenirken çekimler Pinewood stüdyolarında gerçekleştiriliyor.

Hikaye de 17 yaşında bir genç kızın, Moroi (ölümlü, uysal vampirler) ve Dampirler'in (yarı vampir - yarı insan Moroi gardiyanları) gittiği özel bir okul olan St. Vladimir Akademisi'nde yaşadığı maceralar konu ediliyor.

Zoey Deutch ve Lucy Fry filmin başrollerini üstlenirken Olga Kurylenko, Gabriel Bryne, Joel Richardson ve Danila Kolzovsky'de onlara eşlik ediyor.

Vampire Academy: Blood Sisters'ın yapımcılığını Kintop Pictures'dan Deepak Nayar, Angry Films'den Don Murphy ve Susan Monthford, Preger Entertainment'ten Mike Preger üstenirlerken onlara uygulayıcı yapımcı olarak IM Global'dan Stuart Ford ve Weinstein Company'den Harvey Weinsten eşlik ediyor.

Deepak Nayar film hakkında şunları söylüyor: "Böylesine harika bir oyuncu ekibi, gelecek vaat eden isimler ve birinci sınıf bir teknik ekip ile İngiltere'de uluslararası bir projenin çekimlerini gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyum."

Don Murphy ve Susan Monthford ise bir araya getirdikleri ekiple ilgili şunları söylüyor: "Vampire Academy filmi harika bir birleşimden oluşuyor; şimdiye kadar yazılan en iyi lise hikayelerinden birinin yazarı, en iyi lise filmlerinden birini çeken yönetmen, harika bir teknik ekip ve mükemmel oyuncular."

IM Global projenin satış haklarıyla ilgilenirken Weinstein Company ise filmin Kuzey Amerika dağuıtımını geçekleştirecek. Diğer ülkeler ve dağıtımcılar ise şöyle: eOne - İngiltere, Kanada ve İspanya, Universum - Almanya, Metropolitan - Fransa, Hoyts - Avustralya, Ster Kinekor - Güney Afrika ve son olarak Sun Distribution - Latin Amerika.

Çeviri: elwiens
ScreenDaily

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder