30 Haziran 2013 Pazar

Penguen Teen Avustralya: Zoey Deutch Neden Rose Hathaway İçin En Uygun İsim?

Penguen Teen Avustralya'nın Şubat ayında hazıladığı bu makalede 'Zoey, neden Rose için en uygun isim?' sorusuna 5 madde ile cevap veriyor.

1 - Seksi Anlar!

Yüzeysel olarak algılamayın ama Tanrım! Zoey göz kamaştırıyor, bir içim su ve eminiz ki Rose'un bile dönüp bakacağı bir görüntüye sahip. Ve uzun koyu saçlarına ne diyorsunuz? (kesinlikle kıskanmıyoruz!) Ki bu da bildiğimiz üzere Rose'un Gardiyan hayatından bağımsız görünmesini sağlıyor.

2 - Aile!

Zoey yalnızca önümüzdeki günlerde gösterime girecek olan Muhteşem Yaratıklarla ismini duyurmuş değil kendisi aynı zamanda Hollywood tabanlı biri. Annesi Lea Thopmson, Geleceğe Dönüş serisinin yıldızı. Tıpkı Rose gibi Zoey de annesinin adımlarını takip ediyor.

3 - Vampir Bağlantısı! 

Zoey'nin babası True Blood'un bölümlerinden birini yönetmeye hazırlanan oldukça bilinen bir yönetmen, yani kan tutkusu oldukça derinlere dayanıyor. Ve şunu da unutmayalım Zoey, Sarah Michelle Gellar'la TV dizisi Ringer'da rol alıyor. Yani kendisi bir nevi BUFFY ile yaşıyor.

*Sarah Michelle Gellar, yıllar önce Vampir Avcısı Buffy dizisinde rol almıştı.

4 -  Yaş Sorunu!

Ortalıkta fanların favorisi olan pek çok isim dolaşmasına rağmen yaş faktörü oyuncu seçimlerinde büyük bir öneme sahip. Bu serinin ne kadar harika olacağını BİLİYORUZ, bu yüzden ALTI filmin de çekilme ihtimali var. Zoey, 18 yaşında ve Rose'dan sadece bir yaş büyük, tüm seri boyunca Rose'u inandırıcı bir şekilde canlandırabilecek ve "bu kadın lise öğrencisi gibi mi görünmeye çalışıyor?" gibi tuhaf tepkilere maruz kalmayacak.

5. Nazik Kızların Kuralı! 

Eğer Zoey'nin Rose Hathaway'yi canlandıracağını öğrendiği zamanki tepkisini görmediyseniz, buyrun keyfini çıkarın. Sizi temin ederim Zoey nazikliğin de ötesinde, rolü alırsa nasıl sevineceğini vurguladığı tweetlerini görmelisiniz. Eh artık bu resmileşti, seni SEVİYORUZ Zoey.

Çeviri: elwiens

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder