29 Haziran 2013 Cumartesi

Penguen Teen Avustralya: Danila Kozlovsky Neden Dimitri Belikov İçin En Uygun İsim?

Penguen Teen Avustralya'nın Şubat ayında hazılardığı bu makalede 'Danila, neden Dimitri için en uygun isim?' sorusuna 5 madde ile cevap veriyor.  

1- Selam Yoldaşlar

O bir RUS. Doğma büyüme Rusyalı. Yani kötü Rus aksanı konusundaki endişenizden sıyrılıp rahat bir nefes alabilirsiniz. Eğer bu adam da kulağınıza Roza diye fısıldayarak aklınızı başınızdan alamayacaksa kimse alamaz demektir.

2- Süperstar

Danila, Rusya'nın Oscar Ödülü olarak adlandırılan bir ödül kazandı. Adam oyunculuğunu konuşturuyor. Hem de çok fazla diyalogunun olmadığı bir rolle, yani güvenilir ve güçlü ellerdeyiz!

3- Ciddiyet


Eğer son günlerde sosyal medyada dolaştıysanız Danila'nın pek çok yeni resmine denk gelmişsiniz demektir. En çok dikkat çeken şey de onun gizemli ve ciddi duruşu. Bakışları bile 'sizi kötü Strigoi'lerden koruyabilirim' diyor adeta.

4- Tanınmamışlık

Hadi şununla yüzleşelim: Ben Barnes cephesi ve Taylor Kitsch cephesi arasında bir de daha başka tanınmış seçenekler varken Danila bir sürpriz. Ama iyi anlamda bir sürpriz çünkü hiçbir hayran grubu kazanmış sayılmaz ve bu durum hayranların birbirlerini parçalaması yerine Danila'yı benimsemeleri için kapıları ardına kadar açtı.  

5- Ezip Geçer

Danila kırılgan bir çiçek gibi durmuyor. Daha önceki rollerinde gösterdiği ikna edici aksiyon hareketleri bize tıpkı canlandıracağı sert çocuk, Dimitri gibi karşısındakini ezip geçebilecek bir izlenim yaratıyor.

Çeviri: elwiens

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder