13 Ağustos 2013 Salı

'Vampire Academy: Blood Sisters' Fragmanı Hakkında Yeni Bilgiler

Güncelleme: Richelle Mead ve OVAM'ın yeni tweetleri eklendi. 

Dağıtımcı Weinstein Company'nin Facebook sayfasından:


"Test edilmeye hazır mısınız? Vampir Akademisi filminin fragmanı ile ilgili söylentiler doğru, fakat fragman için biraz çalışmanız gerekecek. Daha fazlası için Twitter'da @WeinsteinFilms'i takip edin: https://twitter.com/WeinsteinFilms"

OVAM da haberi Facebook sayfalarından şu notla birlikte paylaştı:


"Haberleri duydunuz mu? Twitter'da  @VAOfficialMovie'yi takip edin ve Vampir Akademisi filminin fragmanını izleyebilmek için neler yapmanız gerektiğini öğrenin! Daha fazlası yarın, o yüzden onları BUGÜNDEN takip etmeye başlayın! #VAFilmi"

OVAM'ın Twitter'daki mesajı:


@OfficialVaMovie: "#VAFilmi fragmanı için hazır mısınız? @WeinsteinFilms'i takip edin ve test edilmeye hazır olun! Her şey YARIN vuku bulacak. @VAOfficialMovie"

Weinstein Company'nin açmış olduğu resmi Vampir Akademisi Twitter hesabı da bir mesaj yazdı:


@VAOfficialMovie: "Test edilmeye hazır olun... #VampirAkademisi hayranları hazır olun. Yarın sizin için sıkı bir #VAFilmi maratonu olacak. Sakın kaçırmayın!"

Richelle Mead konuyla ilgili şu tweetleri yazdı:


@RichelleMead: "Dumanı üstünde VA fragman haberleri ve o görüntülere nasıl ulaşacağınıza dair bilgi yarın geliyor. Tarih olarak bu hafta görünüyor ama ne zaman ve nerede?"


@RichelleMead: "İşte bu bir sır ve yarın sizi bir sınav bekliyor olacak! Bilgiler için @WeinsteinFilms ve @VAOfficialMovie'yi takip edin, aynı zamanda ben de sizi bilgilendireceğim." 


@RichelleMead: "Ve ayrıca bu hafta VA dünyasında başka harika şeylerin olacağını da duydum, beklemede kalın. Bu hafta sona erdiğinde hepimiz ÇOK MUTLU olmuş olacağız."


@OfficialVAMovie: "O kadar çok sevindim ki sevinirken yazdığım tweet yanlış anlaşıldı. Yarın bir şeyler olacak ama sizin düşündüğünüz şey değil. Fakat harika bir şey."


@OfficialVAMovie: "Uzun lafın kısası... @VAOfficialMovie'yi takip edin. Bana güvenin. Ben ne zaman sizi yanılttım ki? (Bugünkü yanlış anlaşılmayı saymazsak!) #VAFilmi"

Çeviri: @cenup

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder