9 Ağustos 2014 Cumartesi

'Buz Öpücük - IndieGoGo' Kampanya Detayları


Vampir Akademisi'nin devam filmi Buz Öpücük için başlatılan uluslararası Indie GoGo kampanyasında ilk 24 saatte 100.000 dolar toplandı! Bağışlanan miktarlara göre özel ödüllerin sunulduğu kampanyanın, ilk gününde bu denli yol kat etmesi oldukça sevindirici. Hedef 1,5 milyon Dolar. OVAM hedefe ulaşılamadığı takdirde devam filminin çekilmeyeceğini belirtti. Yani, ya hep ya hiç. Yol uzun, lütfen herkes elinden ne kadar geliyorsa bağışlasın (en kısa zamanda biz de yapacağız); 10 dolar, 20 dolar, 50 dolar... hatta belki daha da fazlasını bağışlayarak özel hediyelere sahip olabilirsiniz... Hedef çok büyük, ya emeğimiz boşa giderse diye düşünmeyin, hedeflenen miktara ulaşılamadığı takdirde herkesin bağışı geri iade edilecek. Unutmayın 5 Eylül'e kadar zamanınız var :)

Vampir Akademisi yapımcıları ve oyuncularının fanlara mesajı:



Kampanya paketleri (bağış miktarları ve bağış yaptığınız takdirde elde edeceğiniz ayrıcalıklar):

10 dolar - Novice Package: Film yapım sürecinden haberler ilk size ulaşacak.
20 dolar - Guardian-in-Training Package: Film yapım sürecinden haberleri ilk elden alacaksınız ve film vizyona girdiği gün senaryonun PDF versiyonu elde etme şansınız olacak.
30 dolar - Royal Package: Buz Öpücük'ün diijatal versiyonunu indirerek ilk izleyenlerden biri olacaksınız.

50 dolar - FAN DEMAND Signed Cast Photo: Film oyuncularının imzalarını kazanma şansınız olacak.
50 dolar - School Pride Package: St. Vladimir unisex tişörtü ya da bayan atleti, filmin dijital versiyonunu indirme hakkı, senaryonun PDF versiyonu ve özel haberler alma şansınız olacak.
75 dolar - Dhampir Package: Bu kampanya için hazırlanan özel, sınırlı sayıdaki afişlerden birini kazanma, filmin dijital versiyonunu indirme, St. Vladimir tişörtü kazanma ve senaryonun PDF versiyonunu elde etme şansınız olacak.
75 dolar - FAN DEMAND: St. Vlad Hoodie: Özel kapüşonlu üst kazanma şansı.
150 dolar - Signature Package: Adrian'ı canlandıracak oyuncudan özel imzalı resim kazanma, birinci elden haberleri alma, filmin senaryosunun PDF versiyonu elde etme, filmin dijital versiyonunu ilk izleme şansı + Buz Öpücük tişört/atlet ve afişi de kazanacaksınız.
*Yeni*150 dolar - Author Package: Richelle Mead imzalı Buz Öpücük kitabına sahip olma şansının yanı sıra birinci elden haberleri alma, filmin senaryosunun PDF versiyonu elde etme, filmin dijital versiyonunu ilk izleme şansı + Buz Öpücük tişört/atlet ve afişi de kazanacaksınız.
200 dolar - Behind-The-Scenes Package: Kamera arkası resimlerinden oluşan bir Buz Öpücük kitabını, sınırlı sayıdaki imzalı resim ve senaryoyu kazanma şansınız olacak.
250 dolar -  VIP Package: Özel kapüşonlu üst, dijital indirme hakkı, üstte yer alan -özel, sınırlı sayıdakiler hariç- bütün hediyeleri kazanma şansınız olacak.
300 dolar -  Guardian Package: Buz Öpücük yönetmen sandalyesinin sizin için tasarlanmış özel kılıfını ve üstte yer alan -özel, sınırlı sayıdakiler hariç- bütün hediyeleri kazanma şansınız olacak.
750 dolar - #VAFamily Package: Buz Öpücük filminin bitiş jeneriğinde, teşekkürler bölümünde isminiz yer alacak ve üstte yer alan -özel, sınırlı sayıdakiler hariç- bütün hediyeleri kazanma şansınız olacak.
4.500 dolar - St. Vlad's Package: Akademide öğrenci olma, sette bulunup oyuncularla tanışma şansınız olacak. Filmin şimdilik nerede çekileceği belli değil fakat Avrupa ve Avustralya'da çekilme ihtimali yüksek.
5.000 dolar - Friends Forever Package: Akademi'ye yalnız gitmek olmaz. Sıkı bir arkadaşım diyorsan yanında kankanı da götürebilme ve set deneyimlerini onunla paylaşma şansın da var.
10.000 dolar - Queen Bee Package: Yanında birini de götürerek sete gitme, filmde repliğin olacak şekilde rol alma ve oyuncularla tanışma şansın olacak.

BU ADRESTEN KAMPANYAYA DESTEK VEREBİLİRSİNİZ.

Bağış yapmayı planlıyorsanız Facebook'daki bu etkinliğe de katılabilirsiniz.

Haber/çeviri: elwiens

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder