9 Nisan 2013 Salı

Filmin Yapımcılarından 'Blood Sisters'a Dair Yeni Bilgiler

Yapımcılar Preger Entertainment, Mike Preger, Don Murphy, Susan Montford ve Deepak Nayar’ın arkasında olduğu büyük proje Vampir Akademisi filmine yeşil ışık yakıldı! Dün çekimlere Mayıs’ın sonunda başlayacakları haberini verdikten sonra planlarını da paylaşan yapımcılar gelen tepkilerden çok memnun.  Peki o planlar neler? Hepsini aşağıda okuyabilirsiniz.
 
Filmin başrolleri çoktan seçildi. Mayısın sonunda başlayacak ve filmin son haline kadar devam edecek planları Mike Preger şöyle açıklıyor;
1 Oyuncu Seçimleri. Genelde bütün hayranların sordukları bu. İşte size bir anlaşma geri kalan oyuncu seçimleri haberlerini yine ardı ardına vereceğiz.
2 Mekan. Mekan seçimleri yönetmenimiz Mark Waters tarafından belirlendi. iyi haber , çoğu çekimler Avrupa’da yapılacak. Genelde İngiltere civarlarında fakat poster çekimleri için Montana’yı düşünüyoruz.
3. Yeşil Işık. Resmi olarak Nisan 1′de projeye start verdik. Fakat yapım ve karakların Mayıs sonunda bitmesiyle, çekim hazırlıklarına başlamayı hedefliyoruz.
4. Film Grubu. Bize film için yardımcı olacak uzman ekip şimdiden Londra’ya gittiler bile. Muhteşem bir -sahne arkası – videoları paylaşmayı planlıyoruz , böylece herkesi görebilirsiniz.
5. Piyasa. The Weinstein Company şuan yapımın gerçekleşmesi için planlar kurmakta. Bu yüzden biraz meşgulüz ama merak etmeyin yeni haberler yakında geliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder