25 Haziran 2014 Çarşamba

'Buz Öpücük' Projesi İçin Çalışmalar Başladı Fakat...


OVAM'dan (Official Vampire Academy Movie) yeni bir mesaj var! 'Buz Öpücük' için çalışmalara başlamışlar fakat yardımımıza ihtiyaçları var. Facebook sayfalarında yayınladıkları mesaj şöyle:
"Pekala, Facebook'ta 355.000 fana ulaştık ve son yayınımız 1000'den fazla beğeni aldı! İşte #VAAilesi bahsettiğimiz ruh bu. Twitter takipçilerimiz biraz geriden geliyorlar ama eminim bize yetişecekler. Belki de biraz yüreklendirilmeye ihtiyaçları vardır. Ne dersiniz? 
Buz Öpücük'e hayat vermek için uygulamaya soktuğumuz bir plan olduğunu duyurmaktan mutluluk duyuyoruz! FAKAT... ve evet bu büyük bir FAKAT... sizin yardımınıza ihtiyacımız var. 
Gardiyanlar'ın el kitabından bir ders alalım; şimdi hazırlık zamanı! Takipçilerimizin büyük bir yüzdesini AKTİFLEŞTİRMEMİZ ŞART. Peki bu ne anlama geliyor? Anlamı şu; bu sayfada bizimle FAZLASIYLA etkileşim içinde olan 1000 fanımız var ve bu sayı haftalık olarak 12.000 kişiye ulaşıyor fakat bu rakamı arttırmamız lazım. İşte bu sebeple önümüzdeki 2 hafta boyunca herkesi uykusundan uyandırmaya çalışacağız; bizden gelecek haberleri almaları için sayfayı bildirim al konumuna getirdiklerinden emin olmaya ve tüm askerlerimizi toplamaya çalışacağız. 
BUZ ÖPÜCÜK'ü mü istiyorsunuz? İşte ilk aşama bu. Güç, fanların elinde. Şans sonsuza dek sizinle olsun... ah bir dakika, "Canlılar ölür ama her zaman ölü kalmazlar." demek istemiştim. #Frostbite"
Evet OVAM'ın da dediği gibi biraz hareketlenmemiz lazım! Çağımızda sosyal medya en büyük güçlerden biri, dolayısıyla biz de elimizde büyük bir güç bulunduruyoruz. Eğer 'Buz Öpücük' filmini ve özellikle Adrian'ı görmek istiyorsak OVAM'a destek olmamız şart. Kendilerini Facebook ve Twitter üzerinden takip edip gönderilerini beğenip paylaşmak veya favorileyip retweet etmek bile büyük bir şey demek. Bu yüzden takibe alalım lütfen...

FACEBOOK: Official VAMPIRE ACADEMY Movie
TWITTER: @OfficialVAMovie

Çeviri: cenup

2 yorum: