30 Haziran 2013 Pazar

Penguen Teen Avustralya: Zoey Deutch Neden Rose Hathaway İçin En Uygun İsim?

Penguen Teen Avustralya'nın Şubat ayında hazıladığı bu makalede 'Zoey, neden Rose için en uygun isim?' sorusuna 5 madde ile cevap veriyor.

1 - Seksi Anlar!

Yüzeysel olarak algılamayın ama Tanrım! Zoey göz kamaştırıyor, bir içim su ve eminiz ki Rose'un bile dönüp bakacağı bir görüntüye sahip. Ve uzun koyu saçlarına ne diyorsunuz? (kesinlikle kıskanmıyoruz!) Ki bu da bildiğimiz üzere Rose'un Gardiyan hayatından bağımsız görünmesini sağlıyor.

2 - Aile!

Zoey yalnızca önümüzdeki günlerde gösterime girecek olan Muhteşem Yaratıklarla ismini duyurmuş değil kendisi aynı zamanda Hollywood tabanlı biri. Annesi Lea Thopmson, Geleceğe Dönüş serisinin yıldızı. Tıpkı Rose gibi Zoey de annesinin adımlarını takip ediyor.

3 - Vampir Bağlantısı! 

Zoey'nin babası True Blood'un bölümlerinden birini yönetmeye hazırlanan oldukça bilinen bir yönetmen, yani kan tutkusu oldukça derinlere dayanıyor. Ve şunu da unutmayalım Zoey, Sarah Michelle Gellar'la TV dizisi Ringer'da rol alıyor. Yani kendisi bir nevi BUFFY ile yaşıyor.

*Sarah Michelle Gellar, yıllar önce Vampir Avcısı Buffy dizisinde rol almıştı.

4 -  Yaş Sorunu!

Ortalıkta fanların favorisi olan pek çok isim dolaşmasına rağmen yaş faktörü oyuncu seçimlerinde büyük bir öneme sahip. Bu serinin ne kadar harika olacağını BİLİYORUZ, bu yüzden ALTI filmin de çekilme ihtimali var. Zoey, 18 yaşında ve Rose'dan sadece bir yaş büyük, tüm seri boyunca Rose'u inandırıcı bir şekilde canlandırabilecek ve "bu kadın lise öğrencisi gibi mi görünmeye çalışıyor?" gibi tuhaf tepkilere maruz kalmayacak.

5. Nazik Kızların Kuralı! 

Eğer Zoey'nin Rose Hathaway'yi canlandıracağını öğrendiği zamanki tepkisini görmediyseniz, buyrun keyfini çıkarın. Sizi temin ederim Zoey nazikliğin de ötesinde, rolü alırsa nasıl sevineceğini vurguladığı tweetlerini görmelisiniz. Eh artık bu resmileşti, seni SEVİYORUZ Zoey.

Çeviri: elwiens

29 Haziran 2013 Cumartesi

Penguen Teen Avustralya: Danila Kozlovsky Neden Dimitri Belikov İçin En Uygun İsim?

Penguen Teen Avustralya'nın Şubat ayında hazılardığı bu makalede 'Danila, neden Dimitri için en uygun isim?' sorusuna 5 madde ile cevap veriyor.  

1- Selam Yoldaşlar

O bir RUS. Doğma büyüme Rusyalı. Yani kötü Rus aksanı konusundaki endişenizden sıyrılıp rahat bir nefes alabilirsiniz. Eğer bu adam da kulağınıza Roza diye fısıldayarak aklınızı başınızdan alamayacaksa kimse alamaz demektir.

2- Süperstar

Danila, Rusya'nın Oscar Ödülü olarak adlandırılan bir ödül kazandı. Adam oyunculuğunu konuşturuyor. Hem de çok fazla diyalogunun olmadığı bir rolle, yani güvenilir ve güçlü ellerdeyiz!

3- Ciddiyet


Eğer son günlerde sosyal medyada dolaştıysanız Danila'nın pek çok yeni resmine denk gelmişsiniz demektir. En çok dikkat çeken şey de onun gizemli ve ciddi duruşu. Bakışları bile 'sizi kötü Strigoi'lerden koruyabilirim' diyor adeta.

4- Tanınmamışlık

Hadi şununla yüzleşelim: Ben Barnes cephesi ve Taylor Kitsch cephesi arasında bir de daha başka tanınmış seçenekler varken Danila bir sürpriz. Ama iyi anlamda bir sürpriz çünkü hiçbir hayran grubu kazanmış sayılmaz ve bu durum hayranların birbirlerini parçalaması yerine Danila'yı benimsemeleri için kapıları ardına kadar açtı.  

5- Ezip Geçer

Danila kırılgan bir çiçek gibi durmuyor. Daha önceki rollerinde gösterdiği ikna edici aksiyon hareketleri bize tıpkı canlandıracağı sert çocuk, Dimitri gibi karşısındakini ezip geçebilecek bir izlenim yaratıyor.

Çeviri: elwiens

28 Haziran 2013 Cuma

'Vampir Akademisi' Setinden Yeni Resimler

Yapımcılardan biri olan Don Murphy Instagram'da Zoey, Lea Thompson (Zoey'nin annesi), Sarah ve Lucy'nin setten bir resmini paylaştı.


Don Murphy: "Londra'da çekimlerin 39. günü. Yıldız'ın annesi (bu işlerin piri) kızıyla ve diğer oyuncularla birlikte monitörlerin karşısında oturuyor."


 Sette 38. gün. Güzel kızlar öğlen yemeklerinde kimseyle oturmak istemezler, film setlerinde bile.


Sette 38. gün.  Charter House Sağlık Okulu Haber Panosu - Bu uyarının resmini çekmem sayılmaz değil mi? (panodaki duyuruda sette resim çekilmemesi uyarısı yapılıyor.)


Ve setten figüranların paylaştığı bir başka resim. 

Set resimleri için ZoeyDeutchFans'a teşekkürler.
 
***Ne kadar güvenilir bilemiyorum. Ne zamandan beri St. Vladimir'de üniforma giyiliyor?

27 Haziran 2013 Perşembe

Oyunculardan 'Vampir Akademisi' Çekimlerine Dair Tweetler


"Bu filmde çok fazla eğleniyorum."


"Gece çekimlerinden gündüze dönmek insanoğlunun karşılaşabileceği en zor şey olmalı!" #fazladramatikaktristweeti #kesinliklebirşaka #halayorgun


"Çekimlerim sona erdi!!! Üzgünüm!!!  Kirova olmayı sevmiştim. Hoşçakal Vampir Ailesi ve... geri geleceğim!" @ZoeyDeutch @KozlovskyD @OfficialVAMovie

"Seni şimdiden özledik!"

26 Haziran 2013 Çarşamba

Richelle Mead, Hollywoodcrush'a Vampir Akademisi Filminden Bahsetti


Yıllardır bu proje hakkında konuşuyorduk fakat şimdi gerçek anlamda film hakkında konuşabiliyoruz. Artık gerçekten oluyormuş gibi hissediyor musun? Yoksa vizyona girdiğinde mi gerçekten film olduğunu hissedeceksin? 

İkisinin karışımı bir şey hissettiğim kesin. Film uzaklarda yapılıyor, İngiltere'de çekiliyor. Bazı günler onların orada çekim yaptığını dahi unutuyorsunuz ama sonra -bam!- bir şey oluveriyor. Setten bir resim görüyorum ya da oyuncuların sosyal medyada yazdıklarına şahit oluyorum sonra bütün dünyam duruyor. Sanki 'Aman Tanrım, bu gerçek -gerçekten bir film çekiliyor. O kadar uzakta ve gözden ırak değiller. Gerçekten bir film yapılıyor.' diye düşünüyorum. Ve her geçen gün bu daha da yoğunlaşıyor. 

Senin bu projeye katılımın ne oldu? 

Senaryoyu ben yazmadım ve sette falanda bulunmuyorum ya da filmle ilgili başka bir şey yapmıyorum. Şimdilik benim projeye katılımım sadece danışmanlık niteliğinde oluyor. Yönetmen, Mark Waters olayları kontrol edip detaylara inme konusunda gerçekten usta biri. Bana şu tarz mailler atıyor: 'Bu kostüm hakkında ne düşünüyorsun?' ya da 'Burada şöyle küçük bir değişiklik yapabilir miyiz?' Ve bunun gibi şeyler... Bu kararları veren kişi ben olmadığım halde yine de soruyor. Benim katkımla projede pek çok konu netlik kazandı ve bu da benim için hoş bir duygu. Şunu bilmelisiniz ki bu ekip kitaptan filme aktaracakları her şey hakkında fazlasıyla işine bağlı ve düşünceli. 

Seti ziyaret etmeyi planlıyor musun? 

Bu aralar seti ziyaret etmeliyim ama şimdilik belirli bir tarih ya da plan yok. 

Pek çok yazar kendi kitaplarının uyarlamalarında küçük roller aldılar, sen de böyle bir şey yapmayı planlıyor musun? 

(gülüyor) Bilmiyorum. Bazı fanlar bana bu mevzudan bahsettiler. Fakat şimdilik bu konu hakkında konuşulacak bir şey yok. Öyle ki filmde ne şekilde yer alacağımı dahi düşünemiyorum. St. Vladimir koridorlarında dolanacak kadar genç değilim, tabii eğer 21 Jump Street tarzı bir şey yapmıyorsak. Yani bilmiyorum. Bakalım, eğer biri mantıklı bir öneriyle gelirse ve bu konu hakkında konuşursak belki. Ama şimdilik arkama yaslanıp diğerlerinin yaptığı işlere hayranlıkla bakmayı tercih ediyorum. 

'Vampir Akademisi' Setinden Yeni Resimler

OVAM, Twitter'da 25.000 takipçiye ulaşmaları şerefine setten yeni bir resim paylaştı: 


Setten bir başka sandalye resmi. Saç ve makyaj sorumlusu @floramoody paylaştı.


24 Haziran 2013 Pazartesi

Hollywoodcrush Bugün 'Vampir Akademisi' Setini Ziyaret Edecek


Hollywoodcrush, Pazartesi günü Blood Sisters setini ziyaret edecekmiş Zoey Deutch ve ekibe sorusu olanlar sorularını Twitter üzerinden @amymwilk'e iletebilirler.

Yapımcılar Setten Yeni Bir Resim Paylaştı



OVAM, yapımcılar Don Murphy, Mike Preger ve Deepak Nayar'ın set ziyareti sırasında çekilen bu resmi paylaştı. Arka plandaki dekora bakılacak olursa parti ya da dans sahnesi çekiliyor.

Zoey, Instagram'da Dominic Sherwood'un Bir Resmini Paylaştı


Zoey: "Dom her zamanki Dom."

Zoey Setten Sarah Hyland ile Bir Resmini Paylaştı


Zoey: "Sabahın 4:15'inde @therealsarahhyland ile kan, ter ve gözyaşı."

21 Haziran 2013 Cuma

Richelle Mead 'Vampir Akademisi' Hakkında Konuşuyor


Dimitri karakterini yaratırken bir aktör ya da bir kişiden mi esinlendin? Ya da seksi bir Rus tanıdığın mı vardı? 

Korkarım Dimitri benim aklımın eseri. İnsanlar bana bunu daha önce de sormuştu, biraz düşünüp taşınmıştım ve sanırım uzun zaman önce bundan bahsetmiştim. Bir hikaye uydurdum ve insanlara onu anlattım; aklıma gelen harika hikayeye göre arabam bozuluyor ve seksi bir Rus adam lastiklerimi değiştirmeme yardım ediyordu. Yarattığım karakter fazla gizemli olabilir ama tamamen benim aklımda yarattığım biri. 

Kitaplarındaki karakterleri hayata geçirecek olan oyuncuların hangileriyle tanıştın ve sence en çok hangisi aklındaki görüntüye uyuyor? 

Henüz hiçbir oyuncuyla tanışmadım. Ama hepsi çok uygun. Oyuncu seçimlerinden dolayı inanılmaz mutluyum. Hepsi tek tek özenle seçilmiş gibi hissediyorum. Yönetmen karakterler ile oyuncuların birbirine uyumlu olmasına çok dikkat etti. Sanırım en çok... Tanrım bir tanesini seçip 'en çok bu uygun' demek çok zor. Yani Zoey aynen Rose gibi coşkulu ve enerjik. Danila, tıpkı Dimitri gibi metanetli. Belki de Danila ekipteki diğer oyunculara oranla yaşça büyük olduğu içindir. Ki bu da tıpkı kitaplardaki gibi bir durum. Ama sanırım beni en çok şaşırtan Cameron Monaghan'ın Mason rolüne seçilişi oldu. Kafamdaki Mason'la tıpatıp aynı ve bu da Mason'ı ve serinin devamını düşündüğümde buruk bir sevinç yaratıyor. Ona bakıyorum ve 'ah Cameron' diyorum. Yine de bence hepsi çok uygun, daha iyisini düşünemezdim. 

Blogunda ve Twitter'da oldukça aktifsin. Film yapım aşamasına geçtiğinden bu yana hayranların tepkilerini fark ettin mi? Mesela yepyeni hayranların seriyi fark etmesi ve eski hayranların da ilk kitabı yeniden okumaları gibi? 

Şimdilik film çekimleri henüz yeni başladığı için sadece kalıplaşmış bir hayran topluluğundan haberdarız. Ama bence ilerleyen zamanlarda filmden yeni görüntüler ve fragmanlar yayınlandıkça yepyeni hayranların da ortaya çıkacağını göreceğiz. Şimdilik daha çok uzun süredir seriye gönül vermiş hayranları görüyorum, bunlar benim Kan Bağı serimi de takip eden kişiler aynı zamanda ve geriye dönüp tekrar tekrar Vampir Akademisi kitaplarını okuyup bilgilerini tazeliyorlar. Hepsi çok heyecanlı ve sanırım film ekibi ve oyuncuların da internet ortamında aktif olması onlar açısından çok çok güzel. Hayranlar kendilerini erişebilir hissediyorlar ve oyuncular da ellerinden geldikçe açık olmaya, yaptıkları şeylerden bahsetmeye ve proje hakkındaki heyecanlarını ortaya dökmeye çalışıyorlar. Ve bu heyecanları serinin okurlarına da sıçrıyor. 

20 Haziran 2013 Perşembe

Müdire Kirova'yı Canlandıracak Olan Olga Kurylenko Twitter'ında Çekimlerden Bahsetti


Olga Kurylenko 'Blood Sisters' setinde iyi vakit geçirdiğinden bahsediyor:

@OlyaKurylenko: "#VAMovie setinde çok fazla eğleniyorum. Kirova zor bir karakter! Hem de her anlamda. "


Setten karavan resimleri paylaşan Danila'ya Müdire Kirova'yı canlandıracak olan Olga Kurylenko'dan yanıt geldi:

@OlyaKurylenko: "Sakın benim karavanıma girme! *kahkahalar*"
 

Twitter'da Zoey'e Müdire Kirova tarzında fırça atıyor:
 
@OlyaKurylenko: "Mmmm... Hathaway!!! Her zaman senin bir işler çevirdiğini biliyordum zaten!"

19 Haziran 2013 Çarşamba

Danila ve Zoey 'Vampir Akademisi' Setinden Yeni Resimler Paylaştı


Zoey, şu sıralar gece sahneleri çekilen #BloodSisters'dan bahsediyor:

"Hey @KozlovskyD sence VA hayranlarına bugün hangi sahneyi çektiğimizi söylemeli miyiz? #şifreli #sinirbozucutweet" (Kaynak: Zoey Deutch
)


"Sessiz ol... Zoey"


 Danila, Instagram'ında setten yeni bir resim paylaştı...

"Sadece..."


 Zoey, Instagram'ında Danila ile bir resmini paylaştı... "Sağımdaki garip kişilik de kim?"

(Danila'nın saçlarına ve üzerindeki cekete dikkat :) )

14 Haziran 2013 Cuma

Kast Yönetmeni Marci Liroff, Danila'yı Nasıl Keşfettiğinden Bahsediyor


@VA_Portugal: Sadece merak ediyorum... Filmi keşfedip, seçmelere katılmayı Danila mı istedi, yoksa ajanslar aracılığıyla siz mi onu keşfettiniz?

@MarciLiroff: Danila'yı geniş kapsamlı bir araştırma sonucunda buldum ve seçmelere katılmasını teklif ettim. Seçmelerdeki başarısı da rolü kazanmasını sağladı.

Oyuncular Twitter'da 'Vampir Akademisi' Çekimlerine Dair Bilgiler Paylaştı


@ZoeyDeutch: "İlk gece çekimi sona erdi. Geriye kaldı 5 hafta daha. #BreakfastAt4pm*"

*Akşamüstü kahvaltısı


@Sarah_Hayland: "Gerçek hayatta da karakteriniz gibi olduğunuzu anladığınız an..."


@Sarah_Hayland: "Yani demek istediğim herşeyi kırıp dökmeye başladım. Dünyadaki en büyük sakar. #Natalie #VampireAcademy"


@ZoeyDeutch: "Bugün eğitmenim 90 saniyeliğine dinlenirken mekik çekmemi söyledi. Ne? #sos" (kaynak: ZoeyDeutchTR)

13 Haziran 2013 Perşembe

'Vampir Akademisi' Setinden Yeni Bir Resim: Mark Preger ve Daniel Waters

Orijinal boyutu için üzerine tıklayın.

OVAM: Yapımcı Mike Preger ve senarist Daniel Waters filmin set arkasındalar. Ekibimizle ilgili en güzel şeylerden biri de yaptıkları işte çok iyi olmalarının yanı sıra çok da iyi bir espri anlayışları var! 

Richelle Mead, Gördüğü 'Vampir Akademisi' Resmi Hakkında Konuşuyor


Richelle, Livejournal'ında filmle ilgili şu bilgiyi paylaştı: "Filmden yalnızca bir tane resim gördüm ve o resim neredeyse bayılmama neden oluyordu. Umarım daha fazlasını kaldırabilirim."

12 Haziran 2013 Çarşamba

'Vampir Akademisi' Oyuncuları Instagram'da Yeni Resimler Paylaştılar

Zoey, Instagram'ında setten bir resim paylaşarak şunları yazdı: "Ofiste bir başka gün daha..." 
Ve setten paylaştığı bir başka resimde ise Danila ve kendi sandalyesi görünüyor: "Ben ve sevgilim. (my boo)" 

 

Cameron (Mason) Instagram'ında Zoey ve Danila'nın bir resmini paylaştı...
 

Danila ise Instagram'ında bu resmi paylaşarak "Ben ve Zoey" dedi.
 

11 Haziran 2013 Salı

OVAM'dan Yeni Bir Set Resmi


OVAM: Günaydın! #VAAilesi için yapabileceğim tek şey şimdilik bu... Bu resim geçen haftanın sonunda elime ulaştı ve sanırım uluslarası fanlar da kendi zaman dilimleri içerisinde bir paylaşımı hak ettiler! Çekim tahtası resmi olmadan bir sneak peak olmaz diye düşündük.

Çekim başladı... kimler hazır? #BloodSisters #Action

10 Haziran 2013 Pazartesi

'Vampir Akademisi' Setinden İlk Lucy Fry (Lissa) Resmi


Serinin çizgi romanlarının çizeri Emma Vieceli set ziyareti sırasında Lucy ile tanışmış...

OVAM'dan Haber Var!


"Bu hafta 1 ya da 2 tane resim paylaşabiliriz... Zamana bırakıp görelim!"

Danila, Instagram'ında Setten Bir Resmini Paylaştı

Orijinal boyutu için üzerine tıklayın.

"Sadece, aptal bir resim..."

Richelle Mead, Lissa ve Christian'ın Filmde İlk Karşılaştıkları Sahneden Bahsediyor


Geçtiğimiz günlerde bir imza gününe katılan yazar Richelle Mead filmle ilgili şu bilgiyi paylaştı: Yönetmen Mark Waters, Lissa & Christian'ın tavan arasında ilk karşılaştıkları sahneden ona bir resim göndermiş ve Richelle çok duygulanmış.

@DhampirLife

OVAM, Dominic Sherwood'ın Christian'a Dönüşümünden Bahsetti


"Filmde Christian'ın olmayacağını duydum, ne olur bana bunun sadece bir söylenti olduğunu söyleyin."

OVAM: Sanki öyle birşey olabilirmiş gibi. İzin ver sana orada bulunan biri olarak bir bilgi vereyim... Dominic (Sherwood)... Tanrım! Anlatacak uygun kelimeyi bulamıyorum. Dominic, #Christian işte.

Sarah Hyland Taktığı Deneme Lensleriyle Bir Resmini Paylaştı

Orijinal boyutu için üzerine tıklayın.

Sarah Hyland (Natalie Dashkov), Instagram hesabında paylaştığı resimde taktığı deneme lensleriyle...

*Ayrıca kendisi, lenslerin bu halinin filmde kullanılmayacağını da belirtmiş.

5 Haziran 2013 Çarşamba

'Vampir Akademisi' Setinden Geçtiğimiz Haftanın Detayları


"Ne heyecan verici bir Vampir Akademisi haftasıydı! İkna, kabuslar, araba kazaları, kediler, vampir dişleri, dövüşler ve arkadaşlık..."



"Heyecanlı bir günün ardından Pinewood Stüdyoları'nda gün batımı."

Cameron Monaghan ve Zoey Deutch setteler.

 
Ablası Maddie setten Zoey'nin bu resmini paylaştı.
maddiedeutch: "Güzel kardeşim."

Danila, set dışında Dimitri saçlarıyla.
"Japonların mekanı." 

***